Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Το νεο αλμπουμ (Dancer Αnd Τhe Moon) κυκλοφορησε στις 11 Ιουνιου. Το τελευταιο instrumental κομματι του αλμπουμ, το "Carry On… Jon" γραφτηκε απο τον Ritchie Blackmore σαν φορος τιμης στον μεγαλο Jon Lord. - "I wrote it on the spur of the moment. I had a very melancholy kind of tune. Then I started thinking about Jon. I thought maybe we should do an organ part at the end, as a tip of the hat to Jon. Pat Regan is an accomplished organist. We put the organ sound on, and off he went. I guided him on a few things, like riffs and how Jon played syncopation with his right hand." Ritchie Blackmore Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Loner-ίζει αρκετά το κομμάτι, αλλά είναι πολύ όμορφο και ειλικρινές! Έξτρα ''πόντους'' διότι 1) αποτελεί tribute σε έναν τεράστιο μουσικό 2) ακούμε τον Ritchie με την ηλεκτρική Και το hammond σόλο στο τέλος κλείνει ιδανικά αυτό το tribute! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Ασε το ακουω συνεχως εδω και 20 λεπτα... ;D Edit: Loner-ίζει αρκετά το κομμάτι... Στην αρχη ναι, και μενα το Loner μου ήρθε στο μυαλο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Μόνο εγώ έχω συγκινηθεί πολύ;; :'( More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Ασε το ακουω συνεχως εδω και 20 λεπτα... ;D Edit:Στην αρχη ναι, και μενα το Loner μου ήρθε στο μυαλο. Και εγώ είναι η τρίτη φορά που το ακούω... ;D Θα άκουγες επί 20 λεπτά σόλο του Morse? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Ανετα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Ανετα. 8) Αστειάκι... ;D ;D Μαμεί ο Morse. 8) Αλλά αυτός ο Blackmore ρε παιδί μου....ακούς κάτι τέτοια σόλο...ακούς τα σόλο του Wasted sunsets...ζωγραφίζει! Όχι ότι τα σόλο του σε πιο upbeat κομματια πάνε πίσω... Thanks για το κομμάτι 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Και οι δυο ειναι αγαπημενοι και διαφορετικοι. Γιατι να διαλεξουμε? Τους ακουμε και τους δυο και Τελος. ;D Τωρα μου κολλησε να παρω το αλμπουμ μονο και μονο γι αυτο το κομματι. Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τρελαινομαι καθολου για Blackmore's Night, και αν και εχω ακουσει σχεδον τα παντα απο φιλους, στη δισκοθηκη μου δεν εχω κανενα αλμπουμ. Ελπιζω να το βγαλουν σε CD-single και να το τσιμπησω, προς το παρον πουλανε το κομματι μονο σαν MP3 (δε σφαξανε... :-X ;D) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Μπραβο στον Richie που εκανε αυτο το αφιερωμα στον Jon Lord !! με συγκινησε ο μπαγασας :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Καταπληκτικό κομμάτι...Μπράβο στον Ritchie για την κίνησή του αυτή. :) Μόνο εγώ έχω συγκινηθεί πολύ;; :'( Όχι Βασίλη... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση