airheads Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 No problem...βάλε ένα τέτοιο http://soniccharge.com/bitspeek και θα είσαι και με "άποψη"!!! ;D ;D και με το θέμα τις χρείας τι κάνουμε???παρόλο που όταν τραγουδάω μονος μου μου αρέσει το αποτέλεσμα κάθε φορα που πάω να ηχογραφήσω την φωνή μου, μου ακούγεται απαίσια.. :'(. :P ένα φίλος μου τραγουδιστής μου λέει ότι τραγουδάω από τον λαιμό και όχι από το έμφραγμα (όπως πρέπει) και για αυτό ακούγομαι έτσι.. >:( :P zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 και με το θέμα τις χρείας τι κάνουμε???παρόλο που όταν τραγουδάω μονος μου μου αρέσει το αποτέλεσμα κάθε φορα που πάω να ηχογραφήσω την φωνή μου, μου ακούγεται απαίσια.. :'(. Η τεχνολογία...σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 ένα φίλος μου τραγουδιστής μου λέει ότι τραγουδάω από τον λαιμό και όχι από το έμφραγμα (όπως πρέπει) και για αυτό ακούγομαι έτσι.. >:( :P ;D Διάφραγμα είναι... Διόρθωσε όσο μπορείς την τεχνική σου (αν σε ενδιαφέρει), πολλές εγγραφές και δοκίμασε και vocal vst (υπάρχουν και freeware) για διορθώσεις παντός είδους. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2013 και με το θέμα τις χρείας τι κάνουμε???παρόλο που όταν τραγουδάω μονος μου μου αρέσει το αποτέλεσμα κάθε φορα που πάω να ηχογραφήσω την φωνή μου, μου ακούγεται απαίσια.. :'(. :P ένα φίλος μου τραγουδιστής μου λέει ότι τραγουδάω από τον λαιμό και όχι από το έμφραγμα (όπως πρέπει) και για αυτό ακούγομαι έτσι.. >:( :P Όπως σε είπαν και οι γέροντες τα εμφράγματα άστα δι εμάς που είμεθα και εις τη σουστή ηλικία ;D ;D ;D Λίγοι ακούν τη φωνή τους ηχογραφημένη και τη γουστάρουν ,με το καιρό και την εξάσκηση θα βελτιωθείς ,αν μη τι άλλο θα μπορείς να γράφεις σωστούς οδηγούς ώστε μια καλή φωνή να ξέρει που θα πατήσει. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2013 ηχογράφησα αυτό το κομμάτι χθες το βραδυ με έναν φίλο μου (εγώ κιθάρα,αυτός μπάσο) αλλα δεν ξέρουμε να τραγουδάμε. :P.και έτσι το οποιος έχει όρεξη και του αρέσει ας ηχογραφήσει φωνητικά..(αρκεί να είναι αγγλικοί οι στίχοι)..χώστε ότι θέλετε..ότι σας εμπνέει..εγώ όταν το έβγαλα έβλεπα το φεγγαρόφως στην θάλασσα προχθές..απλός το λέω για να πάρετε μια ιδέα..γενικότερα μια όμορφη εικόνα.. :) και όσοι είναι drummer και τους αρέσει χώστε και λίγο drumms να δούμε πως θα ακουστεί και με drumms. :) *η ηχογράφηση είναι κάπως σάπια..δεν ξέρω ούτε από μιξαρίσματα ούτε από τέτοια κόλπα..πρώτη φορα ηχογράφησα μονος μου. *επειδή το lap top μου είναι χαζό και δεν το αντέχει να το ανεβάσει μέσο noiz, το ανέβασα από το dropbox.πάρτε το από εκεί.. password:moonrise https://www.dropbox.com/home :) ηχογράφησα μια εκδοχή φωνητικών από μένα. :-[.στην αρχή είναι αρκετή χαμηλά σε ένταση η φωνή..δεν ξέρω γιατί αλλα έτσι βγήκε στο export..ακούστε το απλός σαν ιδέα..πάντως το wanted φωνητικά ισχύει ακόμα..δεν χρησιμοποίησα κανένα πρόγραμμα σταθεροποίησης φωνής και για αυτό φαλτσάρω που και που.. :P https://www.dropbox.com/home zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2013 Φίλε airheads, δεν είναι εύχρηστο για κάποιον να ακούσει το κομμάτι έτσι όπως το έχεις στο dropbox. Κάνε το να μπορεί να το ανοίγει ο καθένας χωρίς κωδικούς και mail. Πέραν τούτου, βγάζει τρία wav αρχεία εκ των οποίων αυτό που λέγεται moonrise δεν παίζει σωστά (τουλάχιστον στον δικό μου υπολογιστή). Κάνε αν θέλεις κάποιες διορθώσεις έτσι ώστε να λάβεις ευκολότερα βοήθεια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση