pericles Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Πωπώ... φρίκαρα τελείως!!!πολύ καλό,μπράβο για την επιλογή σου Pericles :D.Ο ήχος του Simon Phillips και το παίξιμο του εκπληκτικό,τον θυμάμαι από τον δίσκο του Michael Schenker,με το ''Into the arena'',στο 03:32 o Vai που έκανε τα γνωστά του παθαίνει πλάκα από τον Andy Timmons,το βλέμμα του Vai τα λέει όλα,καταπληκτικοί όλοι τους. ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Εδώ ο vai παίζει ένα εντελώς ανούσιο παιδικό θα έλεγα σόλο.Ο timmons αντιθέτως παίζει εξαιρετικά πράγματα πολύ αρμονικά. Μοιάζει σαν να παίζω εγω με το timmons ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Εμενα σαν ενα καλο Jamming μου φανηκε .ωραιοι οι μουσικοι με κορυφαιο τον Phillips (Με πολυ καλο ηχο οπως επεσημανε και ο sotiroubas ο Vai show οπως παντα !!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Καλο γκρουπακι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Καλο γκρουπακι... Χμμμμμμ. Μου φαίνεται πολύ κακό για το ....... λίγο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση