treloagori Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 ειναι καινουριος απαιχτος σχετικα και τωρα πια αρκετα εντονα μου κανει εναν θορυβο σαν να σκιζεις χαρτονι θα μπορουσα να το πω με ενα φυσημα μαζι...αλλαξα τις τελικες ειχε σταματασησει ια μερικες μερες και τωρα το ιδιο...εχετε καμια ιδεα?λετε να φταιει το reverb?το μεγαφωνο παντως μια χαρα ειναι...το αλλαξα και παλι τα ιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 καποια προενισχυτικη την κανει τη ζημια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Το πιό πιθανό είναι αυτό που λέει ο superfunk. Μου είχε τύχει και εμένα κάτι ανάλογο ( ο ήχος που περιγράφεις) σε έναν super reverb και ήταν προενισχύτρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση