fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Δηλαδή σας φαίνεται "εύκολο" αυτό που κάνει ο Vai? Εγώ πάντως δεν μπορώ να καθήσω ακίνητος τόση ώρα κρατώντας μια νότα. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Ενταξει προφανως ο Vai κανει το κομματι του, "γιατι μπορει". Εγω καταλαβαινω φιφτυ-φιφτυ ποζερια και βουδιστικη προσηλωση στο γαμάτο συμφωνικο μαντρα που συνεθεσε. (Αλλιως γιατι να καθεται εκει φατσα φορα; Να τον θαυμαζουν που...στεκεται;) Καλα ο καμεραμαν τερμα ζομπι...20 λεπτα παιρνει τον ακινητο Vai και οι αλλοι παιζουν παπατζες απο πισω..Για πολλα γελια! Η μουσικη: οχι ασχημη προσπαθεια αλλα δε με ξετρελανε. Ειναι τιμητικο του παντως που εχει τετοια παιδεια. Το συνεχες βουητο μου εσπασε τα νευρα. Δεν ειναι ωραιο Steve, βγαλ'το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Ενταξει προφανως ο Vai κανει το κομματι του, "γιατι μπορει". Εγω καταλαβαινω φιφτυ-φιφτυ ποζερια και βουδιστικη προσηλωση στο γαμάτο συμφωνικο μαντρα που συνεθεσε. (Αλλιως γιατι να καθεται εκει φατσα φορα; Να τον θαυμαζουν που...στεκεται;) Καλα ο καμεραμαν τερμα ζομπι...20 λεπτα παιρνει τον ακινητο Vai και οι αλλοι παιζουν παπατζες απο πισω..Για πολλα γελια! Η μουσικη: οχι ασχημη προσπαθεια αλλα δε με ξετρελανε. Ειναι τιμητικο του παντως που εχει τετοια παιδεια. Το συνεχες βουητο μου εσπασε τα νευρα. Δεν ειναι ωραιο Steve, βγαλ'το! Θα συμφωνίσω απόλυτα σε όλα όσα είπες και μένα αυτά μου την σπάνε στον Vai ενώ είναι κάτσε καλά μουσικός και παιχταράς Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι ο καθένας πια μπορεί να παίξει Steve Vai. Απαραίτητες λεπτομέρειες: Μια συμφωνική ορχήστρα και ροπή προς την ακινησία. Και ένα Sustainer. ΥΓ:Είναι θεόμουρλος ;D Μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις... Εννοεις τον Zappa ε; :P Γιατι ο Satrianis μου βγαζει κατι σε τυπο της διπλανης πορτας.. Θα συμφωνίσω απόλυτα σε όλα όσα είπες και μένα αυτά μου την σπάνε στον Vai ενώ είναι κάτσε καλά μουσικός και παιχταράς Καλα τη δεξιοτεχνια του δε μπορει να την αμφισβητησει κανεις-μα-κανεις, ο τυπος ειναι απο αλλο πλανητη! Για τη μουσικη του παντως δε μπορω να πω το ιδιο. Εχει πολλη πρωτοτυπια στη φρασεολογια του, αλλα προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο ο Satriani -νομιζω πως εχει πολυ πιο συναισθηματικο παιξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Εννοεις τον Zappa ε; :P Φυσικά ο Ray εννοεί τον Zappa- Εκεί να δεις τρέλα με τα καντάρια ;D (αλλά και ιδιοφυΐα) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 αυτο θα πει sustain.τυφλα ν εχουν τα lespaulia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Εννοεις τον Zappa ε; :P Γιατι ο Satrianis μου βγαζει κατι σε τυπο της διπλανης πορτας.. Φυσικά ο Ray εννοεί τον Zappa- Εκεί να δεις τρέλα με τα καντάρια ;D (αλλά και ιδιοφυΐα) Ε, ναι... Σιγά μην εννοώ το φαλάκρα. Ζημιά έχει πάθει ο Vai με τον Zappa. Αφού πιστεύω ότι κάπου μέσα του θεωρεί εαυτόν συνεχιστή του Frank, άλλο αν δεν το λέει - για να μην τον πάρουν με τις λεμονόκουπες. Και, κάπου, η αλήθεια είναι, έχει ένα δίκιο. αυτο θα πει sustain.τυφλα ν εχουν τα lespaulia Με το Sustainer βγάζουν feedback και οι ακουστικές πια... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Πλάκα θα είχε να μπέρδευε την μπαταρία με καμιά άδεια(σιγά να μην γινόταν αλλά λέμε τώρα) και εκεί που ήταν με κλειστά τα μάτια και με το συναίσθημα στο full,τσακ να τον αφήσει η μπαταρία. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Αυτά τα φροντίζουν οι τεχνικοί τους, που συνήθως δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση