Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Χαίρετε. Έχω την εν λόγω πεταλιέρα αχρησιμοποίητη καιρό. Έχει χαθεί ο αντάπτορας και δεν μπορώ να τη βάλω μπρος για να δώ αν δουλεύει. Εάν κάποιος έχει την ίδια και έχει αντάπτορα, θα μπορούσαμε να συναντηθούμε να δω αν δουλεύει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Αν ειναι η GFX 8 τοτε ειναι ZOOM και οχι Boss..... Εγω την εχω αλλα λογικα ειμαστε μακρια..... Μπορεις ομως να την παρεις και να πας σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα και να σου συστησουν καποιο τροφοδοτικο που να κανει και να την λειτουργησεις...... ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Χαχα, έχεις δίκιο φίλε μου. Επίσης είμαι Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Χαχα, έχεις δίκιο φίλε μου. Επίσης είμαι Θεσσαλονίκη. Τοτε πεταξου σε ενα ηλεκτρονικομαγαζο και λογικα θα σε βοηθησουν :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Τοτε πεταξου σε ενα ηλεκτρονικομαγαζο και λογικα θα σε βοηθησουν :) ...αρκεί να έχεις μαζί σου το μανουάλι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 παιδιά, επειδή το έχω κάνει αυτό και δεν βρήκα τροφοδοτικό, γι αυτό ρωτάω να βολευτώ με κάποιον που την έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Και γω την εχω αλλα ειμαι Αθηνα δυστυχως :-[ Παντως, εξοδος τροφοδοτικου 12V AC, 500mA minimum. Και ισχυει οτι δε βρισκεις ευκολα... Εγω δε βρηκα στο Φανο σκεφτειτε! What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση