Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Χαίρετε. Επιθυμώ μια κάρτα ήχου με καλή digital to analog (έτσι μου χουν πεί οτι λέγεται) απόδοση, για να ακούω όμορφα μουσική σπιτάκι μου, αλλά και για πιθανα ντιτζεηλίκια. Επιπροσθέτως αν έκανα με αυτή και κάποια καλή ηχογραφησούλα σπίτι, κομπλέ. κοντά στο 200αρι. Σκεφτόμουν τη "MOTU MicroBook II" και γενικά έψαχνα από την εν λόγω μάρκα. Ακούω προτάσεις, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Συνηθως τα ηχεια παιζουν μεγαλυτερο ρολο στην ποιοτητα που "ακους" κατι... Αν θες περιεγραψε λιγο το συνολο που εχεις τωρα για να ξερουμε που "παταμε".Απο που θα παιζεις μουσικη ? Τι ειδους μουσικη θα ηταν καλο να ανεφερθει,απο ΤΙ θα ακους μουσικη ? Τι ηχογραφηση θα ηθελες να κανεις στο μελλον ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Μια εξωτερική κάρτα ήχου θα σου κάνει analog to digital για να μπορείς να γράψεις . Ένα DAC θα σου κάνει digital to analog για να ακούς καλύτερα στο ηχοσύστημα σου mp3 ή ότι άλλη μορφή ήχου έχεις αποθηκευμένη στον Η/Υ σου . Είναι δυο διαφορετικές συσκευές ..... εσύ τι θες απ'όλα ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Παίζω με την Onboard κάρτα Με harman kardon soundsticks. Χρησιμοποιώ το foobar2000 κατά κύριο λόγω FLAC. Θέλω να τσεκάρω αν θα δώ ΤΗΝ διαφορά με μια κάρτα ήχου καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Θέλω να τσεκάρω αν θα δώ ΤΗΝ διαφορά με μια κάρτα ήχου καλή. θα δείς ΚΟΡΥΦΑΙΑ διαφορά Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theonik Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2013 Μια εξωτερική κάρτα ήχου θα σου κάνει analog to digital για να μπορείς να γράψεις . Ένα DAC θα σου κάνει digital to analog για να ακούς καλύτερα στο ηχοσύστημα σου mp3 ή ότι άλλη μορφή ήχου έχεις αποθηκευμένη στον Η/Υ σου . Είναι δυο διαφορετικές συσκευές ..... εσύ τι θες απ'όλα ? Η κάρτα ήχου είναι και ADC (analog to digital convertion) και DAC (digital to analog convertion)! Δεν θες διαφορετικές συσκευές! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση