hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μιας και στο νησί έπιασαν απότομα οι ζέστες, ορίστε και ένα τραγουδάκι που ταιριάζει με την περίσταση ;) Cover του Satriani βεβαίως, γιατί καιρό είχα ;D ;D ;D Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω όπως πάντα, απόψεις - κριτικές - θάψιμο κλπ ;D ;D ;D A_door_into_summer.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ωραίο αλλά επειδή εγώ δεν ξέρω από Σατριάνιδες και τέτοια περίμενα πότε θα αρχίσει το τραγούδι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ανανεωμενος κι ωραιος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ωραίο αλλά επειδή εγώ δεν ξέρω από Σατριάνιδες και τέτοια περίμενα πότε θα αρχίσει το τραγούδι. το έχει προσπαθήσει μερκες φορες να τραγουδήσει ο joe, αλλά δεν.... ;D Ανανεωμενος κι ωραιος. 8) Εγώ ή ο Joe ??? Όπως και να έχει, ευχαριστώ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Πάνο, μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ ωραίο παίξιμο. Μπράβο σου! :) το έχει προσπαθήσει μερκες φορες να τραγουδήσει ο joe, αλλά δεν.... ;D Εμένα πάλι το Big Bad Moon που τραγουδάει είναι απ' τα αγαπημένα μου. Εντάξει δεν είναι και φωνάρα αλλά ούτε και παράφωνος. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Πάνο, μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ ωραίο παίξιμο. Μπράβο σου! :) Εμένα πάλι το Big Bad Moon που τραγουδάει είναι απ' τα αγαπημένα μου. Εντάξει δεν είναι και φωνάρα αλλά ούτε και παράφωνος. ;) Σε ευχαριστώ φίλε :) Εντάξει προσπαθεί και δεν είναι φάλτσος, αλλά μέχρι εκεί ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση