Προς το περιεχόμενο

Marshall JVM205H vs Evh 5150 III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα guys....

Εφτιαξα ενα νεο βιντεο με μια συγκριση μεταξυ του evh 5150 και του marshall jvm...

Εχουν περιπου την ιδια τιμη σε γενικες γραμμες... Ακουστε μ κρινετε οσο πιο αντικειμενικα και ψηφιστε , να το βλεπουν οι επομενοι... Εκτος τουτου , αφηστε και σχολιο να μαθω τι λετε απο μεσα σας...

Και οι δυο ενισχυτες , εγιναν reamping με το κλασσικο lassegamo di pack και εδω ειναι το αποτελεσμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλήσπέρα Άρη.Συγχαρητήρια για το βιντεάκι! Όπως έλεγα και την άλλη φορά τα marshallοειδή εμένα δε μου κάθονται πολύ καλά.Αν και δεν έχω δοκιμάσει τον 5150iii απο κοντά, μου φαίνεται πιο καθαρός και απο χροιά είναι πιο του γούστου μου οπότε...η δική μου ψήφος πάει εκεί.

ο ΕVH φαινεται να εχει πιο πολλά μεσσαια attack, oγκο

μηπως ο marshall eειναι πιο χαμηλα στη μίξη ?

Οχι ... Οι κιθαρες παιζουν στα ιδια ντεσιμπελ... Τα μεσσαια του marshall ειναι εξισου ψηλα...

Ο EVH είναι πιό καθαρός και πιο σφιχτός απλά έχω την εντύπωση πως τα μεσαία του πρέπει να είνια πιο υψηλά απ'ότι άλλες φορές(μπορεί να κάνω και λάθος),

αλλά μου αρέσει και ο Marshall  ;D

Flying High Again

Ήταν δυνατή μάχη.  8)

Στα δικά μου αυτιά κέρδισε στα σημεία ο Marshall. O EVH ήταν λίγο πιο μπάσος, όχι ότι με ενόχλησε βέβαια.

Μου άρεσε πολύ που τους έβαλες στο τέλος να παίξουν και οι δυο μαζί για να ακούσουμε πώς "κόβουν" στη μίξη. Μια χαρά ξεχώριζες και τους δύο. Στα δικά μου αυτιά, καλύτερα ξεχώριζε ο Marshall.  ;)

Μπράβο Άρη για το βίντεο!  :)

Ο EVH είναι πιό καθαρός και πιο σφιχτός απλά έχω την εντύπωση πως τα μεσαία του πρέπει να είνια πιο υψηλά απ'ότι άλλες φορές(μπορεί να κάνω και λάθος),

αλλά μου αρέσει και ο Marshall  ;D

Βασικα ο evh παιζει με τα μεσσαια στο 3-4 και ο marshall με τα μεσσια στο 6-7..

Βασικα δεν ξερω αν θυμαστε ενα βιντεο που ειχα φτιαξει με τον jvm που σας αρεσε ?

Δεν εκανα νεο reamping του marshall για το συγκριτικο με τον evh ... Απλα στο ιδιο cubase εκανα ενα reamping του evh... Δηλαδη συνεκρινα τον evh με το παλιο track του marshall που σας αρεσε...

Βασικα ο evh παιζει με τα μεσσαια στο 3-4 και ο marshall με τα μεσσια στο 6-7..

Βασικα δεν ξερω αν θυμαστε ενα βιντεο που ειχα φτιαξει με τον jvm που σας αρεσε ?

Δεν εκανα νεο reamping του marshall για το συγκριτικο με τον evh ... Απλα στο ιδιο cubase εκανα ενα reamping του evh... Δηλαδη συνεκρινα τον evh με το παλιο track του marshall που σας αρεσε...

Να σου πω την αλήθεια και μένα ο Marshall με τράβιξε αν και του λείπει η "καθαρότητα" του Evh,τώρα μπορεί με λιγότερα μεσαία ο EVH να με τραβίξει με το μέρος του(όχι ότι με χαλάει).

Αυτά πάντα στα δικά μου αυτιά.

Flying High Again

για το συγκεκριμενο track μου αρεσε καλυτερα ο marshall ο ηχος,για οποιοδηποτε λογο, ηταν πιο καταλληλος

ο EVh ειχε οντως πολλα μεσαια,ειμαι λατρης και του ενισχυτη και των μεσαιων γενικα,αλλα μου φανηκε σαν να ειναι  πιο

"ατζουμπαλος " (δεν μπορω να βρω αλλη λεξη αλλα δεν νομιζω να υπαρχει για να περιγραψει ηχο ) σε σχεση με jvm

Πχ αν εκανες το ιδιο σε ενα hard rock η rock track θα κερδιζε evh προσωπικη αποψη

τωρα αν ηταν το eq,ο ενισχυτης σαν χρωμα (που σχετιζεται αμεσα με τον 1ο ) η το χρωμα σε σχεση με ειδος δεν ξερω

πολυ καλη δουλεια

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου