Stoner Jackass Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Δεξί μπακ ο Τέρυ, κέντρο ο Κώστας, έξω αριστερά ο Νέστορας. ;D ;D Τέλειο ήταν.Το λιτό μπάσο που σχολιάστηκε ως μειονέκτημα ,πιστεύω είναι εσκεμμένα λιτό. Σίγουρα δηλαδή....αν ήθελε ο κύριος φεντερολάτρης μπορούσε να βάλει τα arpeggio του αιώνα 8) Ότι ταίριαξε στο ύφος έπαιξε και καλά έκανε 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 @ terry : δεν σου λεω ,δεν σου λεω 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Το κομμάτι μου άρεσε αν και το είδος αυτό του ελληνικού ροκ, ας πούμε, δε θα το έβαζα στο playlist μου. Επίσης, το ύφος, δε μου κάνει καθόλου παρωχημένο. Σα σύνθεση δεν το βρίσκω ιδιαίτερο, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά καλοπαιγμένο απ' όλους. Το ακούω πολύ ευχάριστα για τρίτη φορά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 ;D Τέλειο ήταν.Το λιτό μπάσο που σχολιάστηκε ως μειονέκτημα ,πιστεύω είναι εσκεμμένα λιτό. Σίγουρα δηλαδή....αν ήθελε ο κύριος φεντερολάτρης μπορούσε να βάλει τα arpeggio του αιώνα 8) Ότι ταίριαξε στο ύφος έπαιξε και καλά έκανε 8) Σε αυτή την δουλειά- για να τα ακούνε κάτι Παράγκες εδώ επαραπέρα- υπάρχει «παραγωγός». Ο Γιώργος ας πούμε ότι εκτελεί χρέη άτυπου παραγωγού για να ακριβολογήσω. Ανάλογα με το κομμάτι σου λέει «εδώ έτσι... εδώ αλλιώς... εδώ μόνο τις κάσες... εδώ χώσε... εδώ όχι κλπ». Και ο παραγωγός είναι «νόμος»- για να τα ξανά ακούνε κάτι Παράγκες εδώ επαραπέρα. Έχουμε γράψει πάνω από 20 κομμάτια, με πιο μπόλικα παιξίματα, με ακόμα πιο λιτά παιξίματα, με άταστο, με διάφορα τετράχορδα, με πεντάχορδο... Πάντως αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου από αυτή την δουλειά- και ρυθμικά αυτό το αυστηρά προσανατολισμένο στις μπότες παίξιμο (σε συνάρτηση με το γενικότερο drumming του Γιώργου), μου έφερε λίγο από Queensryche. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 ...έτσι βγήκε και ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα.Με σύστημα και οργάνωση. Μην δίνεις πληροφορίες...κυκλοφορούν ''γέροντες''.... ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Καλά ρε φίλος δεν σου είπαμε ότι παίζεις με... Yamaha ;D Γιατι τι εχουν τα YAMAHA :o LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Γιατι τι εχουν τα YAMAHA :o LOL ..μην ψαρώνεις εσύ....σε δίκυκλα αναφέρεται. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Σε αυτή την δουλειά- για να τα ακούνε κάτι Παράγκες εδώ επαραπέρα- υπάρχει «παραγωγός». Και ο παραγωγός είναι «νόμος»- για να τα ξανά ακούνε κάτι Παράγκες εδώ επαραπέρα. Να φύγετε κύριε ,να πάτε αλλού ,να πάτε στο Γιώργη με το μαστίγιο κάτω στο dangeon να σας κοπανάει και να μη βγαίνει άχνα εκτός . Φίλως δεν θέλω BDSMer μουσικούς ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 ..μην ψαρώνεις εσύ....σε δίκυκλα αναφέρεται. Οχι πολυ cool ειμαι Suzuki καβαλαγα μονο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Να φύγετε κύριε ,να πάτε αλλού ,να πάτε στο Γιώργη με το μαστίγιο κάτω στο dangeon να σας κοπανάει και να μη βγαίνει άχνα εκτός . Φίλως δεν θέλω BDSMer μουσικούς ;D ;D ;D Φίλος σου εφιστώ την προσοχή... Θα σε στείλω στον Γιώργο, συνοδεία του Πέτρου και εκεί θα ακούς μόνο Deep Purple* ;D *Στα διαλείμματα των ηχογραφήσεων, όπου θα παρακολουθείς με θρησκευτική ευλάβεια τις κατευθύνσεις που θα σου δίνουν. Σαν να ακούς ομιλία του Κουτσούμπα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση