Haris Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μη μασάς, θα υπάρξουν κι άλλες αγάπες που θα τις λένε Αντιγόνες (Άννες, Μαρίες, Νίτσες, Κούλες...). Και πλέον θα ξέρεις, και δεν θα τις πετάξεις. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 μήνυμα προς Κardc εμενα στ @@ μου αλλά..... χωρίς να σκεφτείς τις συνεπειες και το αποτέλεσμα να πάς άμεσα και να της πείς ακριβώς και αυθόρμητα οτι νιωθεις και θέλεις απο αυτή. Και τώρα αν γίνεται. Εγω είμαι οπαδός της θεωρίας του ντετερμινισμου οι ζωές μας ειναι προκαθορισμένες και οτι κανουμε, ακομα και το ποστ που εγραψες ειναι μέρος του προκαθορισμένου Διαβαζοντας αυτο το μήνυμα, πας δεν πας, αυτό έχει ήδη γίνει στο μέλλον. Ειμαστε θεατές προκαθορισμενων επιλογών και ας με διαψευσουν , i dont care Πηγαινε και πες της ακριβως τι νιωθεις για αυτη με τον τροπο που θέλεις. Πριν φυγει, πρεπει να το ξέρει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Σύμπτωση; Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με τον 1ο έρωτα της ζωής μου που μου αποκάλυψε ότι ήμουν ο μεγαλύτερος έρωτας της δικής της ζωής. Και μ' αυτή την υπέροχη γυναίκα δεν γίναμε ποτέ ζευγάρι. :'( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μην ακούς τον άνθρωπο με την μοναδική λάμψη Kardc. Ξέχνα την. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 lol εισαι σκληρός atreu Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με τον 1ο έρωτα της ζωής μου που μου αποκάλυψε ότι ήμουν ο μεγαλύτερος έρωτας της δικής της ζωής. Και μ' αυτή την υπέροχη γυναίκα δεν γίναμε ποτέ ζευγάρι. :'( Δηλαδή το σύνηθες. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μην ακούς τον άνθρωπο με την μοναδική λάμψη Kardc. Ξέχνα την. Αχαχαχαχα. Άσε πλέον με τα social media δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα τους ανεκπλήρωτους έρωτες γιατί ενώ στην πραγματικότητα δεν σχετίζεσαι καθόλου, ψηφιακά είναι και λες και βλέπεσαι κάθε μέρα. Δεν θα γίνει τίποτα cos_dr, δεν είμαι τόσο μάγκας (με την καλή παππουδίστικη έννοια). Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τα μηνύματα, συγγνώμη που χάλασα λίγο το thread, την λογική θέλω να έχω οδηγό αλλά κλείνω το μάτι πάντα στην τύχη μήπως και υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μη μασάς, θα υπάρξουν κι άλλες αγάπες που θα τις λένε Αντιγόνες (Άννες, Μαρίες, Νίτσες, Κούλες...). Και πλέον θα ξέρεις, και δεν θα τις πετάξεις. AYTO με την ''Μαρια '' ειναι τυχαιο; ;D ;D Για το κομματι τωρα .εκπληκτικες κιθαρες Ο Νεστορας πραγματι ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ στο στουντιο !!! ΤΟ συνθετο groove του κομματιου ειναι επισης ωραιο ε τωρα για τα φωνητικα δεν ειμαι και ο καταλληλος να κρινω !!!!Μιας και ο Σεμης ειναι ψυχαρα και τα χωνει οπως αυτος το αισθανεται.Μπραβο στα παιδια !!! Αρχοντα οτανε τελειωσετε τον δισκη ναουμε εχουμε λαμβανειν κατι ψιλα νομιζω ;;;Ο δικηγορος σου ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Για το κομματι τωρα .εκπληκτικες κιθαρες Ο Νεστορας πραγματι ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ στο στουντιο !!! Μόνο στο στούντιο; Δεν μας λες καλά φίλος σεβάσμιος ντράμερ ;D Δηλαδή στα «ζωντανά» δεν είναι; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2013 Ασε ρε συ Τερρυ ξερω εγω !!!!!στο live παιζουν και αλλα πραγματα !!!! ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση