Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας ..... θα υποτάξουμε την μουσική βιομηχανία, θα την κανουμε σκλάβα μας. lol Ειδικά τώρα που στην Ελλάδα είναι παραπαίουσα. :D Δε θα πω πολλά.Το άκουσα 7 φορές μέσα σε μια μέρα,πριν αρχίσω πρόβα,στα διαλείμματα και στο τέλος της πρόβας μου γυρνώντας σπίτι.Άπειρα συγχαρητήρια. Thanks' μικρέ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Στα επιμέρους αναφέρθηκαν οι προηγούμενοι. Μου άρεσε, και προσωπικά δεν με χάλασε ούτε ο ελληνικός στίχος ούτε το οικείο του ακούσματος. Θα ήθελα τη φωνή λίγο πιο χαμηλά, για να είναι πιο "ροκ" η αισθητική. Άλλά λεπτομέρειες... Μπράβο νοϊζόπαιδες και μη. Υ.Γ. Τους συντελεστές θα τους μάθουμε; ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ο Νέστορας ανέβασε ένα από τα ''δύσκολα'' σε άκουσμα τραγούδι από την συνεργάσια των συντελεστών με τον δημιουργό/ερμηνευτή/στιχουργό και πρωτομάστορα του πρώτου υλικού που δημιούργηθηκε πριν από πολλά χρόνια. Εδώ δεν θέλω να αναφέρω πολλά, αφήνω τον ίδιο να μπεί να μας τα πεί/γράψει. Δύσκολο λοιπόν το άκουσμα, ο ελληνικός στίχος με πολλές ερμηνείες και σημασιολογίες ανάλογα την εποχή που ζούμε και τις όποιες δυσκολίες φέρει η ίδια. Συντελεστές του όλου έργου και στο παρόν τραγούδι, ο υποφαινόμενος στα πλήκτρα και μαζί με τους:Νέστορα Αποστολόπουλο, Τέρρυ Ρόσκομπεκ Μαυρίδη, Γιώργο Γκαρτζόπουλο (τύμπανα και μίξη), Σέμη Παπαϊωάννου (κιθάρα, σύνθεση φωνητικά), Μάνο Δούκα (φωνητικά στο παρόν τραγούδι όπου αν θυμάμαι καλά είναι και τα φωνητικά από την πρώτη υπάρχουσα έκδοση). Μαζευτήκαμε λοιπόν πέρσι και σιγά σιγά..με όλα τα δύσκολα και τις υποχρεώσεις του καθενός,ολοκληρώθηκε ο δίσκος. Προσωπικά δεν έχω να δηλώσω άλλα πολλά. Είναι μια εμπειρία με πολλά ηχοχρώματα που πρόκειται να ακούσετε. Στιχουργική με πολλά ερωτηματικά, εικόνες, προβολές, κινήσεις και ότι άλλο μπορεί να βγάλει το άρρωστο μυαλό του κάθε ακροατή. Ευχαριστώ όσους μας ακούσανε,μας ακούνε,θα μας ακούσουν Σέμη ευχαριστούμε που μας έδωσες ταμιευτήριο να καταθέσουμε την ψυχή μας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Είναι πολύ ωραίο, μερακλίδικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Σε αντίθεση με τους Sabbathικούς, προσωπικά το κομμάτι εξ αρχής με πήγε σε Zeppelin. Ο Sir έχει παίξει υπέροχα εδώ- αλλά και σε άλλα που ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ακούσετε. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Μαζευτήκαμε λοιπόν πέρσι και σιγά σιγά..με όλα τα δύσκολα και τις υποχρεώσεις του καθενός, ολοκληρώθηκε ο δίσκος. Ποιός; Υπάρχει πρόταση και δεν το γνωρίζω; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ποιός; Υπάρχει πρόταση και δεν το γνωρίζω; ...κοροϊδο... ;D ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 ...δεν ολοκληρώθηκε ακόμα... ::) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Το άκουσα αρκετές φορές. Είναι νομίζω δύσκολο κομμάτι αλλά αν πρόκειται για σοβαρή δουλειά καλό θα ήταν ο τραγουδιστής να ξαναπροσπαθήσει. (Ίσως μετά από κανα δυο ουίσκια;) ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Ήμουν προκατειλημμένος αρνητικά λόγω τον σχολίων 80ίλας αλλά δεν μου θύμισε και τόσο, αν και επειδή δεν έχω και πολλά ακούσματα από τότε να μην ξέρω. Πάρα πολύ καλή παραγωγή, η αισθητική του κομματιού μου άρεσε και η χροιά του τραγουδιστή είναι ωραία αν και η ερμηνεία ίσως θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Γενικά μπορώ να πω πως είναι σαν χαλαρωτικό μασάζ. Αλλά παιδιά αυτό που συγκίνησε πραγματικά είναι οι στίχοι και η επιλογή του ονόματος Αντιγόνη. Να πω την δακρύβρεχτη ιστορία μου τώρα με την οποία συνέδεσα το τραγούδι: έτσι λένε μια κοπέλα που γνώρισα στην σχολή και ενώ μου είχε δείξει ενδιαφέρον και είχα μια ευκαιρία να κρατήσω πιο στενή σχέση για να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, την πέταξα. Μέχρι να καταλάβω ότι μου αρέσει, άρχισε να την κορτάρει ένας φίλος μου, διατυμπανίζοντας σε όλη την παρέα πόσο την θέλει κλπ και όλοι να δίνουν τις ευλογίες τους. Έτσι αναγκάστηκα να την ξεχάσω χάνοντας σχεδόν εξ ολοκλήρου και την επαφή μαζί της. Τελικά ούτε ο φίλος μου έκανε τίποτα και βρήκε αλλού παρηγοριά, και η κοπέλα αυτή επίσης βρήκε κάποιον. Με την οκνηρία, τις συγκυρίες και την έλλειψη τόλμης φτάσαμε στο σημείο αυτή να ετοιμάζετε να φύγει για εξωτερικό κι εγώ να σχεδιάζω να πάω με καθυστέρηση (γιατί δεν είμαι τόσο καλός φοιτητής σαν κι αυτή) περίπου 2000χλμ μακρυά της σε άλλη χώρα. Στο τέλος “σε αυτόν τον έρωτα ελπίζω” με σκότωσε. Στα @@ σας βεβαία :-X αλλά ήθελα να το γράψω αν και θυμίζει το σχόλιο σουπερ κατερίνα. Συγχαρητήρια και thanks που το μοιραστήκατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση