mumra Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Γεια χαρά σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός ampeg svt 4 pro. Έχει κανείς ιδέα αν μπορω να συνδεσω ακουστικά για τις ώρες που θέλω να κάνω practice και δεν μπορώ να παίζω με την καμπίνα? Αν τα βάλω στην έξοδο που έχει για καμπίνα λέτε να καούν. Καμιά λύση? ??? Υ.Γ. Θα με ενδιέφερε ανταλλαγη με τον svt 2 MUMRA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Αν τα βάλω στην έξοδο που έχει για καμπίνα λέτε να καούν. Ναι Διόρθωση: δεν έχω ιδέα, θα σου πούνε άλλοι. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Καμιά λύση? ??? Μια λύση είναι να πάρεις ενισχυτή ακουστικών και να το συνδέσεις στην έξοδο Line Output, άλλη λύση είναι κάρτα ήχου και να παίζεις στο PC, αν θες μπορείς να χρησιμοποιείς και την προενίσχυση του SVT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση