manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Στα λαπτοπ και στις ταμπλέτες καλή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Δουλευα στους 93C για 3 μερες πριν κατι μηνες οταν ενα απο τα "δοντακια" απ'το cooler μου εσπασε και δεν παταγε καλα πανω στον επεξεργαστη. To τεστ θερμοκρασιας το περασε και με το παραπανω, οποτε... 8) Το οτι παλι εσυ δεν ειχες ποτε σου προβλημα θερμοκρασιας με τα Apple σου δεν σημαινει οτι αλλοι χρηστες Apple δεν ειχαν επισης. Εκει ειναι το Apple Forum, ουτε αυτο δεν διαβαζεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Πάντως εμένα που μου ζεσταινόταν το macbook pro, του έβαλα λίγη ΠΑΣΤΑ και έφτιαξε. Marathon, εσύ σε τι γωνία το βάζεις για να δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Πάντως εμένα που μου ζεσταινόταν το macbook pro, του έβαλα λίγη ΠΑΣΤΑ και έφτιαξε. Marathon, εσύ εγώ προτιμώ τη σοκολατίνα...τη συνιστούν και στo Αpple forum ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Ερώτηση: Φαίνεται αυτή η φωτογραφία στο προηγούμενο ποστ μου ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Ναι. Δεν τη βλεπεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Μια ετσι μια αλλιώς. Λες να θελω πάστα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Με το Opera (που ειναι ο main browser) το βλεπω, με Firefox και ΙΕ δεν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2013 One up για τα υπεραιωνόβια λάπτοπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση