freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 -ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6:ΗUSH 'N RUSH-Classic rock -ΠΕΜΠΤΗ 20/6:ΝΑSA FUNK-Funk -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6:ΒLUES WIRE-Blues GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 -ΤΕΤΑΡΤΗ 19/6:ΗUSH 'N RUSH-Classic rock -ΠΕΜΠΤΗ 20/6:ΝΑSA FUNK-Funk -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6:ΒLUES WIRE-Blues Σταύρο, Ηλία, το που (Ξάνθη) και πότε (τι ώρα) είναι προϋποθέσεις σε μία πρόσκληση. Τώρα το "Ευρωπαϊκής Μουσικής ...." ;D Όπως και να χει, καλά να περάσετε και μακάρι να μουν κι εγώ εκεί.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Cu there ;) ;) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Τώρα το "Ευρωπαϊκής Μουσικής ...." ;D Όπως και να χει, καλά να περάσετε και μακάρι να μουν κι εγώ εκεί.... ;D ;D ;D Ετσι ανακηρυχθηκε.. :-* ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ:ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ.. ;D Μετα τις 10... Να σαι καλα Κωστα! Προσωπικα θελω βιταμινες....Εχω 2 εισηγησεις σε Παιδαγωγικα Συνεδρια Τεταρτη-Πεμπτη..και ενδιαμεσα το λαιβ με γκαριλα... :-\ :D Τεσπα,its all for the love of rock n roll.. 8) Cu there ;) ;) :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση