iasonas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Προσωπικά δεν μου αρέσει το αλμπουμ.τα παλιά ηταν καλυτερα.ΠΧ το once more with feeling.τι λέτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 To "Once More This Feeling" αν δεν κάνω λάθος είναι συλλογή από singles και b-sides και όχι κανονικό studio album με νέο υλικό. Τα album είναι Placebo (1997) Without You I'm Nothing (1999) Black Market Music (2001) Sleeping With Ghosts (2004) Meds (2006) Προσωπικό αγαπημένο το "Without You I'm Nothing"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Ποτέ δεν άντεχα να ακούσω ολόκληρο album των Placebo, παρ' όλο που μου άρεσαν πάρα πολύ μερικά κομμάτια τους. Τον συγκεκριμένο δίσκο τον έχω λιώσει, όμως! Ολόκληρο και χωρίς διακοπές. Και το περίεργο είναι πως δεν έχει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε στυλ από τους προηγούμενους. ¶βυσσος η ψυχή του ανθρώπου! :D Αγαπημένα τα Follow the cops back home, Broken promise, Because I want you. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Oντως οπως ειπε και ο john το Οnce more with feeling ειναι συλλογη.. εμενα πιο πολυ μ'αρεσε το Without u i'm nothing.. αλλα και το meds το βρισκω πολυ καλο album.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 ναι ειναι συλλογη γι'αυτο μου αρεσει :lol: εχει πολλα τραγουδια. :lol: το αγαπιμενο μου τραγουδι ειναι το special k(no hesitation no delay you come on just like special k......) :D :D :D τρελη πωρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Ισχυει... Το Special K πραγματικα τα σπαει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 τρελη φωνη ο μολκο.θα μπορουσα να τον καταταξω ανταξιο των evanescence.αλλη γαματη φωνη η κοπελα.ποοοοοοοοο αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 Βασικα η φωνη του ειναι παρα πολυ ιδιατερη κ σου μενει επειδη ειναι 3εχωριστη.. Δηλαδη δεν εχω ακουσει φωνη που να μοιαζει στη φωνη του molko.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 ναι ειναι κατι μεταξυ αντρα και γυναικας. :lol: οντως ειναι περιεργη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2006 ... το αγαπιμενο μου τραγουδι ειναι το special k(no hesitation no delay you come on just like special k......) :D :D :D τρελη πωρωση Ισχυει... Το Special K πραγματικα τα σπαει.... Ελάτε μόνο σε ένα live του group μου.... 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση