sotos9 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Δηλαδη ρε Στεφανε που εισαι 65, εγω που εχω τα ATC μου ετσι συνδεμενα με τον ενισχυτη ειμαι ηλιθιος... Aυτο επρεπε να το γραψεις στο avclub .. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Aυτο επρεπε να το γραψεις στο avclub .. Χοχοχοχοχο ...... Το φανταζεσαι τι θα γινοταν ? ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Χοχοχοχοχο ...... Το φανταζεσαι τι θα γινοταν ? ;D +1000 Πολεμος hi end-αδων. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Δηλαδη ρε Στεφανε που εισαι 65, ρε συ Sotos9...όταν θα γίνεις και εσύ 65...έτσι θα τα συνδέεις! ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFANOS604 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2013 Δηλαδη ρε Στεφανε που εισαι 65, εγω που εχω τα ATC μου ετσι συνδεμενα με τον ενισχυτη ειμαι ηλιθιος... Aυτο επρεπε να το γραψεις στο avclub .. Καλά κάνεις και τα έχεις . Το bi - wiring ,όπως πιστεύεται από τη μεγάλη πλειοψηφία των τεχνικών – όπως και εγώ- θεωρείται marketing όπως συμβαίνει και με τους τόσους ορισμούς της ισχύος (rms ,max ,peak , μουσικά watss ). Η σύγχυση επιδιώκεται απʼ τις εταιρείες καθώς η σύγχυση πάντα ανεβάζει τις πωλήσεις σε μη ενημερωμένους καταναλωτές . Δεν είναι δική μου φράση το Fool’s Amping ή το Buy wiring εγώ απλά έκανα τη μετάφραση. Δε θεωρώ κανέναν ηλίθιο και ζήτησα να αλλάξει αν γίνεται ο τίτλος με την εγγλέζικη φράση- ο μοναδικός σκοπός μου ήταν να ενημερώσω. Το ότι υπάρχουν διχογνωμίες θα το βρείτε σε δεκάδες threads στο διαδίκτυο. Στο AV http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?127548-Συνδεσμολογία-των-ηλιθίων υπήρξαν και εκεί διχογνωμίες. Θα πρότεινα να δείτε την ενότητα ‘’καλώδια για ηχεία’’ στο άρθρο για τα καλώδια: ΕΔΩ : http://stefanos604.blogspot.gr/2013/04/balanced-vs-stereo.html#!/2013/04/balanced-vs-stereo.html και θα βγάλετε αρκετά συμπεράσματα. Ευχαριστώ για το σχόλιο Η προσφορά με μεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση