Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 και ξανα λεω ,δε θα φαινόντουσαν γραμμες στο μπράτσο ,αν ηταν πατεντα? Για να μην μιλάμε υποθετικά, δεν κάνεις έναν κόπο να ανεβάσεις φωτό από το μπράτσο; Πάντως, προσωπικά δεν βρίσκω το εν λόγο σε άταστο, αλλά δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει. Αλλά και κάποιος να το έκανε άταστο, δεν έγινε και τίποτα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
araxtos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 voilà! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 λοιπόν, παρότι το... CSI jazz bass είναι αγαπημένη ασχολία, δεν μπορώ να διαλευκάνω την υπόθεση... ;D Ότι κοντινότερο βρήκα ήταν Japan και 90s και πουθενά αυτό που ψάχνουμε... ::) Θα πρέπει να ανατρέξω την βιβλιογραφία, αλλά από βδομάδα που θα επισκεφθώ τον ξάδερφο μου, που έχει σε βιβλία τα πάντα όλα αναφορικά και με την τελευταία βίδα που έχει βγάλει η Fender ΥΓ: Ναι, την πετριά την έχουμε φάει οικογενειακώς ;D ΥΓ: Τα γιαπωνέζικα που σου λέω... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Επιμένω ότι είναι με άλλο μπράτσο (ebony). Αν δεις και τις extra τρύπες στο pocket, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έγιναν "πειράματα". Αλλά και κάποιος να το έκανε άταστο, δεν έγινε και τίποτα... Ακριβώς. Αν σου κάθεται καλά, ξέχνα τα υπόλοιπα. ;) Μια χαρά φαίνεται. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Επιμένω ότι είναι με άλλο μπράτσο (ebony). Αν δεις και τις extra τρύπες στο pocket, είναι σίγουρο ότι έγιναν "πειράματα". Αν σου κάθεται καλά, ξέχνα τα υπόλοιπα. ;) Μια χαρά φαίνεται. Κοντά είσαι- όχι άλλο μπράτσο, άλλη ταστιέρα θα έλεγα... Το headstock είναι αυτό που πρέπει να είναι, το σώμα είναι, η μέση μας μπλέκει ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
araxtos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 μια χαρα μου καθεται ,δεν εχω τετοια προβληματα..απλα να ξερω τι εχω. χαιρομαι που υπαρχει τετοια ομαδα (CSI jazz bass). Ευτυχως που εισαστε κ εσεις ,γιατι ετοιμος ημουν να παω στη Νικολουλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 μια χαρα μου καθεται ,δεν εχω τετοια προβληματα..απλα να ξερω τι εχω. χαιρομαι που υπαρχει τετοια ομαδα (CSI jazz bass). Ευτυχως που εισαστε κ εσεις ,γιατι ετοιμος ημουν να παω στη Νικολουλη! Λοιπόν σου υπόσχομαι ότι στις επόμενες ημέρες θα σου έχω πλήρες report ;D Φορτώνω και εγώ τώρα το Fender Roscoe Beck V (1996 για να μην ψαχνόμαστε) ;D και πάω για πρόβα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2013 Update: Δεν υπάρχει. Έπεσε η σχετική μελέτη/έρευνα στην βιβλιογραφία και το εν λόγο σε άταστο δεν βρέθηκε. Κάποιος του άλλαξε ταστιέρα και το μετέτρεψε σε άταστο- το οποίο απ' ότι φαίνεται στην φωτογραφία έγινε με μεγάλη συνέπεια από τον μάστορα. Οπότε case solved ;D ΥΓ: Όπως κατάλαβες, δεν άντεξα να περιμένω μέρες. Με έτρωγε να διαλευκάνω το μυστήριο... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
araxtos Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 καλώς οκ ,ευχαριστώ πολύ που έψαξες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 καλώς οκ ,ευχαριστώ πολύ που έψαξες! Εγώ θέλω να ξέρω γιατί του έχει κολλήσει του Παρτέρη ότι άλλαξε μόνο η ταστιέρα (κάτι αρκετά κοστοβόρο) και όχι όλο το μπράτσο. Ούτε serial έχει επάνω, ούτε και τίποτα δραματικά διαφορετικό (ή δύσκολα αντιγράψιμο) από τα άλλα Jazz. Όχι ότι παίζει ρόλο, απλώς, να.... Αλήθεια, έχει κουμπί για την ζώνη (και καλά) από πίσω στα κλειδιά; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση