axilleas17 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Για σας παιδιά σας παραθέτω το πρώτο μου project απο το cubase ξέρω το χάνω σε καπια σημεία αλλα γενικά πως σας φαίνεται ? (και στις 2 κιθάρες παίζω εγώ) το κομμάτι είναι το watermelon man...enjoy ;) watermelon_man.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 το χρονο σου λιγο να προσεξεις, το ριφφακι ειναι καλο. Ακουγεται απο το αριστερο μονο καναλι η μου φαινεται? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
axilleas17 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 λοιπόν ευχαριστώ φίλε μου :) όντος ακούγεται μόνο απο το αριστερό κανάλι κατι πρέπει να έκανα λάθος εκεί στις ρυθμίσεις και όσο για το χρονο το ξερω δεν ειχα βάλει μετρονόμο ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο cos_dr. Είναι πολύ καλή η προσπάθειά σου! Προσπάθησε να βελτιώσεις το θέμα με το χρόνο χρησιμοποιώντας μετρονόμο και τσέκαρε λίγο στο Cubase τι ρυθμίσεις έκανες, καθώς όντως ακούγεται κατά κύριο λόγο από το αριστερό μόνο ηχείο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2013 Μου εφτιαξε τη διαθεση!!! μου αρεσει που δεν εχει μετρονομο το συγκεκριμενο. ;) Γενικα φανταζομαι θα τον χρησιμοποιεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση