Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Στο εχω πει 1000 φορες, τωρα εισαι πλεον 18 χρονων, πρεπει να σταματησεις επιτελους να ακους Malmsteen. :-X Ελα σε παρακαλω Bill, μη με νευριαζεις Κυριακατικα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Δεν έχω βγάλει και κανένα κομμάτι του ακόμα :'( Τώρα τελευταία το έχω ρίξει στα σκληρά,Pantera,Black Label Society,Firewind,μέχρι και Feared.Ειδικά τους τελευταίους μην τους ακούσεις,θα με κράξεις! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 ....Kids.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Έχω ξαναγράψει οτι ολόκληρο το "Out of this world" είναι μια ωδή στη lead rock κιθάρα. Aξεπέραστο phrasing,φοβερή μελωδικότητα,υποψία ύπαρξης έκτου δακτύλου(το οποίο επιμελώς και τεχνιέντως κρύβεται στα βίντεο). Το solo του "Superstitious" δεν είναι καν από τα δυσκολότερα του άλμπουμ. Το έχω ψάξει σας λέω... Και έχω καταλήξει με παραμορφωμένα δάκτυλα.Απλά,κάποια πράγματα δεν παίζονται(από μένα τουλάχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Αφιερωμένο στον Waterfall-Κ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Έχω ξαναγράψει οτι ολόκληρο το "Out of this world" είναι μια ωδή στη lead rock κιθάρα. Aξεπέραστο phrasing,φοβερή μελωδικότητα,υποψία ύπαρξης έκτου δακτύλου(το οποίο επιμελώς και τεχνιέντως κρύβεται στα βίντεο). Το solo του "Superstitious" δεν είναι καν από τα δυσκολότερα του άλμπουμ. Το έχω ψάξει σας λέω... Και έχω καταλήξει με παραμορφωμένα δάκτυλα.Απλά,κάποια πράγματα δεν παίζονται(από μένα τουλάχιστον). Έτσι ακριβώς. Textbook, ε χμμ.. TextCD, εεε... CDbook... δηλαδή... whatever... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Αυτό το Thread βρωμάει. Xezontai, katoyriountai ,είναι αλκοολικοί βρωμάν μπύρα και τρώνε σαλάμια . Αίσχος-ντροπή-όνυδος ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Samy έχεις να μοιραστείς καμιά σχετική εμπειρία; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Αφιερωμένο στον Waterfall-k... Να'σαι καλα. Unfortunately, εχω ακουσει τη δισκογραφια του. :-X (δεξου τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους... ;D) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 εχω ακουσει τη δισκογραφια του. :-X Read between the lines. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση