Nikos Pl Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας!Εδώ και καιρό ψάχνω μια βάση για πλήκτρα (Korg m50-88 keys)που να είναι πολύ σταθερή για χρήση στο σπίτι κ όχι τόσο για live.Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής μια quiklok τύπου Χ αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε τόσο...επίσης δοκίμασα κ 2 βάσεις τύπου Τ από τις οποίες είχα αρκετά παράπονα...είχα ελάχιστο έως καθόλου χώρο για το πετάλι μου κ επίσης η σταθερότητα της βάσης δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε...(ειδικά για τα χρήματα που κοστίζουν).Φίλοι μου πρότειναν να κοιτάξω βάσεις τύπου Ζ που είναι ειδικές για βαριά πλήκτρα.Το θέμα είναι ότι αυτές οι βάσεις τις βρήκα σε ελάχιστα μαγαζιά και μόνο κατόπιν παραγγελίας. Επίσης δεν έχω δει άτομα να τις χρησιμοποιούν. Ξέρει κάποιος αν αξίζουν σαν βάσεις κ αν θα έχουν την σταθερότητα που θέλω για το όργανο?(Επίσης θέλω να μπορώ να ρυθμίζω το ύψος ώστε να παίζω καθιστός). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2013 Μου φαινεται περιεργο που δεν σου κανουν οι Quicklok τυπου Χ, βασεις που ειναι γενικα πολυ σταθερες (οι διπλου Χ) και θεωρουνται "κλασσικες". Παντως η ιδια εταιρεια βγαζει και βασεις τυπου Ζ, ριξε ενα ματι στο παρακατω λινκ. http://alturl.com/hznfz Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asxetos77 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2013 έχω μία τύπου Χ διπλή για δύο πλήκτρα και στο κάτω βάζω 88keys S90ES και είναι είναι πολύ σταθερή τσιμέντο! Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Και ανοίγει όσο χρειάζεται για να παίζεις καθιστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VEGGOS 4E Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2013 Φίλε Νίκο... Οι βάσεις Ζ είναι σταθερού τύπου από όσο τις ξέρω (έχω και μια..). Λέγοντας σταθερού, εννοώ ότι από τη μια σε βεβαιώνω ότι είναι απόλυτα σταθερές και στιβαρές αλλά από την άλλη, χωρίς δυνατότητα να "παίζεις" με το ύψος... Από ότι θυμάμαι όταν μέτρησα τη δική μου, πρέπει να είναι κάπου 60 εκατοστά το μέγιστο ύψος. Άρα θα πρέπει να διαλέξεις σύμφωνα με τις προτεραιότητές σου... Πάλι καλά που μας έμεινε η Μουσική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση