Προς το περιεχόμενο

kurzweil k2000: τρελαμένο pitch bend! Help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Διαγνωστικό ανάλογα το όργανο, brand name, μοντέλο. Είναι ένας γρήγορος - πρόχειρος τρόπος αλλά δεν είναι ο ακριβέστερος τρόπος. Πάρα πολλές φορές τα διαγνωστικά ήταν και συνεχίζουν να είναι η αιτία εισαγωγής των οργάνων για δεύτερη και τρίτη φορά στο service για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Γι'αυτό και στις περισσότερες φορές γίνεται αντικατάσταση του προβληματικού υλικού (π.χ. bender κλπ). Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει κάποιο υλικό τα προβλήματα είναι προβληματικό, πλησιάζει ή ήρθε η ώρα του που λέμε. Άλλωστε τα περισσότερα από αυτά έχουν ανοχές και σαφώς ημερομηνία λήξης.

Σχετικά με το factory reset, ναι, μπορεί να υπάρχουν κάποια τυχόν bug στο λειτουργικό όπου να προκαλούν σε κάποιες περιπτώσεις και υπό κάποιες - συγκεκριμένες συνθήκες τυχόν "κολλήματα", που να σχετίζονται με αυτού του τύπου τους ελεγκτές. Μέσω της επαναφοράς των εργοστασιακών ρυθμίσεων, μπορεί να επανέλθουν οι λειτουργίες αυτές στα φυσιολογικά τους επίπεδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Update: Είμαι στην πολυ ευχαριστη θεση να σας ανακοινώσω οτι μετα το diagnostics test, το οργανο έγιανε! :D Ας ελπισουμε οτι ηταν απλώς ενα bug του λειτουργικού... :P Οπως και να' χει θα ηθελα να ευχαριστήσω απαντες για την υπερπολύτιμη βοηθεια που μου παρειχατε! ;D

Update: Είμαι στην πολυ ευχαριστη θεση να σας ανακοινώσω οτι μετα το diagnostics test, το οργανο έγιανε! :D Ας ελπισουμε οτι ηταν απλώς ενα bug του λειτουργικού... :P Οπως και να' χει θα ηθελα να ευχαριστήσω απαντες για την υπερπολύτιμη βοηθεια που μου παρειχατε! ;D

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ και σου το είχα πει άλλωστε να ψαχτείς προς αυτή την κατεύθυνση.

Well done.  8) 8) 8) ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου