iezeakill Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στα χέρια μου μια γιαπωνέζικη strat μάρκας "cimax". (s.n: F840366). Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την μάρκα; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν κάποιο sub-brand της Ibanez μεταξύ 70'-80' αλλά εγώ τότε ήμουνα αγέννητος οπότε κάποιος πιο έμπειρος θα μας τα πει καλύτερα.... Η κιθάρα πάντως φυσάει... σώμα μασίφ από μαόνι, μπράτσο σφένδαμος, ταστιέρα ροδόξυλο, 3 ίδιοι μονοί vintage μαγνήτες, 3way oldschool switch.... Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη. _/-\_|_/-\_Ιφ-ιτ_σάουντζ-γκουντ_ιτς-γκουντ_-\_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iezeakill Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στα χέρια μου μια γιαπωνέζικη strat μάρκας "cimax". (s.n: F840366). Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή την μάρκα; Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν κάποιο sub-brand της Ibanez μεταξύ 70'-80' αλλά εγώ τότε ήμουνα αγέννητος οπότε κάποιος πιο έμπειρος θα μας τα πει καλύτερα.... Η κιθάρα πάντως φυσάει... σώμα μασίφ από μαόνι, μπράτσο σφένδαμος, ταστιέρα ροδόξυλο, 3 ίδιοι μονοί vintage μαγνήτες, 3way oldschool switch.... Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Υ.Γ:Μάλλον έκανα λάθος και λέγεται "cimar" και όχι "cimax"..... Υ.Γ.2: photos soon.... _/-\_|_/-\_Ιφ-ιτ_σάουντζ-γκουντ_ιτς-γκουντ_-\_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iezeakill Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Kανείς τίποτα για αυτή την όπως φαίνεται σχεδόν άγνωστη μάρκα; Δεν μπορεί, τόσοι γερόλυκοι εδώ μέσα, κάποιος κάτι θα ξέρει. 'Ετσι, έστω μια φήμη, κουβέντα να γίνεται βρε αδερφέ.... Επαναλαμβάνω: CIMAR JAPAN , over. _/-\_|_/-\_Ιφ-ιτ_σάουντζ-γκουντ_ιτς-γκουντ_-\_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση