messalion Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Αυτό έπρεπε να έχετε πάρει βίντεο. Όχι τον μαλλιά που δεν παίζει ούτε μία νότα μέσα. ;D Δεν μπορω να τραβαω βιντεο και να παιζω ταυτοχρονα ρε...... :D :D :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Τα κιλά δεν είναι (σώνει και ντε) ελάττωμα... είναι γεράματα ;) Πάντως και το άταστο είναι ash από ότι βλέπω... Είναι από το ίδιο ash ή κάνα άλλο πιο αλαφρύ; Τέρυ ειναι ακριβώς απο το ίδιο μαδέρι αλλά κατα κάποιο μαγικό τρόπο ειναι πιο ελαφρύ ;D για όσους παραπονιούνται οτι δεν έχουμε το Θοδωρή σε βίντεο ορίστε στην αρχή η καταπληκτική αυτοσχέδια κομπανία και μετά ο Θοδωρής και σύνδεσμος απο το αντίστοιχο θέμα για επιπλέον οφθαλμόλουτρο http://www.luthier.gr/index.php?topic=1003.165 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Αυτό έπρεπε να έχετε πάρει βίντεο. Όχι τον μαλ(λι)άκα που δεν παίζει σταυρώνει ούτε μία νότα σωστά. ;D Άσε, κι εγώ δεν τον αντέχω με τίποτα. Εκφράζω το παράπονό μου προς κάποιους (ονόματα δε λέμε) με τους οποίους βλεπόμαστε μια φορά το χρόνο και αν, οι οποίοι θα μπορούσαν να στείλουν ένα sms, ένα π.μ, ένα ταχυδρομικό περιστέρι ρε παιδί μου μήπως βρισκόμασταν από κοντά και φέτος. Κύριοι είστε αδικαιολόγητοι. ;D Έχεις απόλυτο δίκιο ρε φίλε. Συγγνώμη. Νάσο, ήμουν όντως πολύ αγχωμένος, του χρόνου θα είναι πολύυυυ αλλιώς τα πράγματα. ;) Αλλά ρε φίλε όλα τα όργανα που είχες φέρει (και είδα και έπαιξα) είναι σε άλλο επίπεδο. Άντε να αφήσω την 335 μετά, ένα με το σώμα μου είχε γίνει. :D Είχα την αίσθηση ότι έπαιζα με Gibson customshop 335, και λίγα λέω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Κρίμα που δεν ήμουν! Χαίρομαι όμως που είδα τις φωτοζ και έμαθα ότι περάσατε καλά! Εγώ βγήκα από την εφημερία Κυριακή κατά τις 11 οπότε ξεκουράστηκα και έτσι για το γαμώτο το απόγευμα ροκάνισα το κιθαρόνι του Μεσσάλιου έτσι για συμπαράσταση! Τα λέμε ελπίζω του χρόνου από κοντά. Ένα μεγάλο μπράβο που τιμήσατε τον φίλο Ηλία... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Παιδες ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου ολους τους φιλους που μας τιμησαν με την παρουσια τους και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος που γνωρισα τους συνηθεις υποπτους/noizαδες απο κοντα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Πολλά συγχαρητήρια και από μένα σε όλους! Παραθέτω το κείμενο και τις φωτογραφίες μου από την έκθεση, το οποίο θα δημοσιευτεί και στην τοπική εφημερίδα "Ο Χρόνος" της Κομοτηνής, στο φύλλο της Πέμπτης. Θα παρακαλούσα επειδή δεν σας ξέρω και δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, όσοι είστε στις φωτογραφίες στείλτε μου ένα p.m ώστε να ετοιμάσω και τις λεζάντες των φωτογραφιών! Άντε και του χρόνου! http://www.proinosxronos.gr/component/k2/item/436-o-proinos-xronos-sthn-2h-ekthesi-erasitexnikis-organopoiias.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Πολλά συγχαρητήρια και από μένα σε όλους! Παραθέτω το κείμενο και τις φωτογραφίες μου από την έκθεση, το οποίο θα δημοσιευτεί και στην τοπική εφημερίδα "Ο Χρόνος" της Κομοτηνής, στο φύλλο της Πέμπτης. Θα παρακαλούσα επειδή δεν σας ξέρω και δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, όσοι είστε στις φωτογραφίες στείλτε μου ένα p.m ώστε να ετοιμάσω και τις λεζάντες των φωτογραφιών! Άντε και του χρόνου! Σταύρο μπράβο πολύ ωραία παρουσίαση στην εφημερίδα σας και οι φωτο σούπερ! Υποσχέθηκα βίντεο και θα ανεβάζω σιγά σιγά γιατι χρειάζονται .. μεταμόρφωση ;D Είχα καλέσει στην έκθεση δυο φιλους παλιούς γνώριμους και καθιερωμένους Jazz κιθαρίστες για να δοκιμάσουν τα όργανα και μας τίμησαν με τη παρουσία τους στο κλείσιμο της μέρας, τον Μάκη Αμπλιανίτη τον δικό μας makam και τον Τάκη Μπαρμπέρη που δυστηχώς ήρθαν σε διαφορετικό χρόνο και χάσαμε το.. jam [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Το δευτερο του Μάκη [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Τάκης Μπαρμπέρης [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Και για να μην αδικήσουμε τα δικά μας παιδιά Γιώργος Gvour- Στράτος Fusiongtr Part I :D [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση