ReCoC Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Βρε σεις? Μήπως ξέρει κανείς τι εφέ είναι αυτό που χρησιμοποιείται στην φωνή στο " Your browser does not support the HTML5 audio tag never met a girl" του iggy pop? Εννοώ βέβαια αυτό που ακούγεται μετά την φωνή του iggy. Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Καλά , αυτός είναι ο iggy pop? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Καλά ' date=' αυτός είναι ο iggy pop?[/quote'] κοίτα το τραγούδι το βρήκα και σαν edwin colin αλλα σε μια εκτενέστερη έρευνα που έκανα στο Internet βρήκα οτι τελικά πρέπει να είναι το iggy όπως αρχικά πίστευα Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 στη συγκεκριμενη ηχογράφηση δεν είναι ο iggy pop , είναι αυτός, ο edwin, o οποίος είναι και πωσοπικός μου φίλος και τον φιλοξενω τα καλοκαίρια στον σκορπιό. τελος , παντων , δεν έχει σημασία τοσο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία., ποιος ξέρει τι πεταλοδουλεια έιναι, πείτε κάποος, και τι εφφετζιέρα ίσως?? χαχαχααααααα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 στη συγκεκριμενη ηχογράφηση δεν είναι ο iggy pop ' date=' είναι αυτός, ο edwin, o οποίος είναι και πωσοπικός μου φίλος και τον φιλοξενω τα καλοκαίρια στον σκορπιό. [/quote'] one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 στη συγκεκριμενη ηχογράφηση δεν είναι ο iggy pop ' date=' είναι αυτός, ο edwin, o οποίος είναι και πωσοπικός μου φίλος και τον φιλοξενω τα καλοκαίρια στον σκορπιό. τελος , παντων , δεν έχει σημασία τοσο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην απορία., ποιος ξέρει τι πεταλοδουλεια έιναι, πείτε κάποος, και τι εφφετζιέρα ίσως?? χαχαχααααααα[/quote'] Σοβαρά? 8O Εγώ επειδή το βρήκα και σαν iggy και σαν edwin, μπήκα σε διάφορα fun site του iggy και είδα οτι το είχαν δικό του. Υπέθεσα οτι οι fun ενός καλλητέχνη θα ξέρουν και ποιά τραγούδια λέει :roll: Τέλος πάντων μιας και είναι φίλος σου δεν τον ρωτάς και τι εφε χρησιμοποίησαν? :D Δε με νοιάζει να βγεί ολόιδιο, αρκεί να το πλησιάσω λίγο. Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 8O Είναι Edwyn Collins και λέγεται "A girl like you" Το εφφέ που ακούς είναι ένα Vocoder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2006 Το εφφέ που ακούς είναι ένα Vocoder Thanks hindmost :wink: Ξέρετε μήπως αν υπάρχει κάποιο φτηνό vocoder (πχ σε stompbox) γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω σε live σε 2 τραγούδια μόνο και δε λέει να δώσω ¤250 για 2 τραγούδια. Δεκτό και diy schematic :wink: Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση