manosx Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Αν δουλεύεις το cubase δε θα έχεις πρόβλημα για αυτά που θες. Με τους ASIO4ALL τους κατεβάζεις, τους εγκαθιστάς, και τους επιλέγεις μετά για drivers του cubase. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψουν, αλλά είναι η μόνη περίπτωση να μην έχεις καθυστέρηση, η οποία ειδικά στα drums είναι πάρα πολύ ενοχλητική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
splanis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 δεν ξερω να το δουλευω το προγραμμα αυτο ειναι το θεμα :P edit: το κανα και μου φαινεται σαν να αλλαξε κατι τωρα...πατησα add track-> instrument και μου εβγαλε επιλογη superior drummer!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
splanis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 oκ καταφερα να το κανω τελικα! βαζω τα ακουστηκα στο pc και παιζω και ακουγεται κατευθειαν δεν εχει καθυστερηση κλπ..ηχογραφηση κανει κανονικα...το προβλημα ειναι οτι δεν μ αρεσουν οι ηχοι, ειναι χειροτεροι απ τους default των drums και δεν μπορω να τους αλλαξω...καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Ε, από εδώ και πέρα είναι θέμα βιβλιοθήκης ήχων, υπάρχουν πολλά καλά plug in για drums. Βεβαιώσου απλά ότι τα τύμπανα ακούνε καλά τις δυναμικές σου, δηλαδή υπάρχει αίσθηση στην ένταση των χτυπημάτων, διαφορετικά θα ακούγονται όλα χάλια έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 @ splanis Ερώτηση. Το manual της drums υπάρχει κάπου διαθέσιμο σε pdf ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
splanis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 ναι μετραει ποσο δυνατα τα χτυπαει...ομως νομιζω οτι τα tom1,2,3 και η μποτα δεν ακογονται πολυ δυνατα...τα πιατινια μ αρεσει οπως ακουγονται...θελω και καλυτερο hi-hat και καλυτερο snare...για help να βρω τιποτα καλο...απο που τα βρισκω και πως τα περναω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Ερώτηση. Το manual της drums υπάρχει κάπου διαθέσιμο σε pdf ? Τι μου δινεις για να στο δωσω? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Τι μου δινεις για να στο δωσω? Ξέρω γω... Το ζητάω μπας και τον βοηθήσω αλλά μάλλον δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Ουτε καν ενα sustain pedal ωρε τσιπη? Τς τς τς... Οριστε, παρτο τζαμπα να δω τι θα καταλαβεις. http://alturl.com/e8dyz Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2013 Merci ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση