Προς το περιεχόμενο

Τι ηχεία για fast track?

otto##

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πωωω...

τι να κάνουν μωρέ τα κακόμοιρα τα 5άρια?

;D ;D ;D

καιρός να αναβαθμιστείς μάλλον

πιστεύω ότι θα γουστάρεις πολύ με τα 8άρια!

άντε, με το καλό!

Σιγα σιγα θα γινει και αυτο οταν μπορεσω να καταληξω καπου  ;D (thanks)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Σιγα σιγα θα γινει και αυτο οταν μπορεσω να καταληξω καπου  ;D (thanks)

Τα yamaha HS 5 θα σου ειναι μουρλια μεσα στο σπιτι γι'αυτο που τα χρειαζεσαι.Προσωπικα θα προχωρουσα σε αγορα  ;)

@foxxx

Φιλος εχει τα 8αρια της m-audio και γραφει σε στυλ prodigy.Αν σου κανει σαν αναφορα/ιδεα ακουσε τα και δεν θα χασεις.Ειναι τερατα

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Τα yamaha HS 5 θα σου ειναι μουρλια μεσα στο σπιτι γι'αυτο που τα χρειαζεσαι.Προσωπικα θα προχωρουσα σε αγορα  ;)

@foxxx

Φιλος εχει τα 8αρια της m-audio και γραφει σε στυλ prodigy.Αν σου κανει σαν αναφορα/ιδεα ακουσε τα και δεν θα χασεις.Ειναι τερατα

Καλησπερα messalion βασικα ψαχνω για την ευκερια και στην φαση που θα εχω και χρηματα  ;D επιδει εχω 2 διαφορετικα project κοιταω κατι καλυτερο και τι ποιο σημαντικο το bass reflex το θελω μπροστα.

Επειδή είμαι κι εγω στην φάση αναζήτησης καλών (όσο γίνεται σε αυτα τα χρήματα) μόνιτορ για το σπίτι, και με ενδιαφέρει φυσικά η απόκριση των μπάσων, λέω να περιμένω λίγο και να δώσω κάτι παραπάνω για τα YAMAHA HS 7. Σίγουρα το 7 γουφερ θα έχει διαφορά απο το 5.

Και για την διαφορά στην τιμή το αξίζει. Βγαίνει καπου στα 400 το ζευγαρι.

Just my 2 cents!!

MUSIC IS MAGIC

Κυριοι ολες οι επιλογες ειναι καλες,εχετε σκεφτει ομως οτι για να "επενδυσεις" σε τετοιου ειδους μονιτορ πρεπει να "επενδυσεις" και στην αντιστοιχη ηχοκατασκευη στο σπιτι ? Τα 5αρια καλως ή κακως το μονο που χρειαζονται (λογω εντασης και συχνοτητων) ειναι ενα ηχοαποροφητικο στην βαση τους και τηα αντιστοιχη τοποθετηση σε ισοσκελες τριγωνο.Τα 8αρια ή τα 7αρια ομως επειδη αλλαζει αρδην η αποδοση τους χρειαζονται και παραπανω πραγματα μεσα στον χωρο αλλιως το μονο που θα καταφερει καποιος ειναι απλως να εχει περισσοτερη ενταση  ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Κυριοι ολες οι επιλογες ειναι καλες,εχετε σκεφτει ομως οτι για να "επενδυσεις" σε τετοιου ειδους μονιτορ πρεπει να "επενδυσεις" και στην αντιστοιχη ηχοκατασκευη στο σπιτι ? Τα 5αρια καλως ή κακως το μονο που χρειαζονται (λογω εντασης και συχνοτητων) ειναι ενα ηχοαποροφητικο στην βαση τους και τηα αντιστοιχη τοποθετηση σε ισοσκελες τριγωνο.Τα 8αρια ή τα 7αρια ομως επειδη αλλαζει αρδην η αποδοση τους χρειαζονται και παραπανω πραγματα μεσα στον χωρο αλλιως το μονο που θα καταφερει καποιος ειναι απλως να εχει περισσοτερη ενταση  ;)

Εχεις απολυτο δικιο και με βρισκεις συμφωνω  ;) εχω κανει τις αναλογες ερευνες και εχω αποφασισει περιπου τι θελω.

Ναι!Συμφωνούμε!

Δεν χωράει καμία συζήτηση.

Αλλά σίγουρα θα πάρει και παραπάνω μπάσο(αφού είναι αυτό που θέλει και το είδος μουσικής το απαιτεί ε; )

Στο λέω γιατί έτυχε να ακούσω σ'ενα σεμινάριο(σε μιά απλή αίθουσα διδασκαλίας) τα 8άρια της KRK και πίστεψέ με δεν είχαν καμία σχεση με τα 5άρια Focal που έχει ένας φίλος

Επειδή είμαι κι εγω στην φάση αναζήτησης καλών (όσο γίνεται σε αυτα τα χρήματα) μόνιτορ για το σπίτι, και με ενδιαφέρει φυσικά η απόκριση των μπάσων, λέω να περιμένω λίγο και να δώσω κάτι παραπάνω για τα YAMAHA HS 7. Σίγουρα το 7 γουφερ θα έχει διαφορά απο το 5.

Και για την διαφορά στην τιμή το αξίζει. Βγαίνει καπου στα 400 το ζευγαρι.

Just my 2 cents!!

θα σου πω το χιλιοειπωμένο:

πάρε τηλέφωνα τα ελληνικά καταστήματα,βρες ποιός έχει στοκ(έχουν κάποιοι!) και πήγαινε ν' ακούσεις

ιδανικά με μιά παραγωγή που,την έχεις μελετήσει ίσως,την γνωρίζεις...κτλ κτλ

δε νομίζω ότι υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος

στο λέω γιατί καλώς ή κακώς όλοι μας δεν ζητάμε τα ίδια πράγματα,έτσι δεν είναι;

εγώ άκουσα τα Yamaha και τα krk(στις 5ιντσες εκδόσεις όμως)...τα έγραψα λίγο πιό πάνω αν τυχόν και δεν το διάβασες ;)

Ο σοφός αλλάζει γνώμη,ο χαζός ποτέ...

Ναι!Συμφωνούμε!

Δεν χωράει καμία συζήτηση.

Αλλά σίγουρα θα πάρει και παραπάνω μπάσο(αφού είναι αυτό που θέλει και το είδος μουσικής το απαιτεί ε; )

Στο λέω γιατί έτυχε να ακούσω σ'ενα σεμινάριο(σε μιά απλή αίθουσα διδασκαλίας) τα 8άρια της KRK και πίστεψέ με δεν είχαν καμία σχεση με τα 5άρια Focal που έχει ένας φίλος

Οπως ειπα και πιο πανω επειδη ασχολουμε με 2 διαφορετικα project θελω και κατι ποιο ποιοτικο ισως κοιταγα και adam,focal ειδομεν.

Μεχρι στιγμης περιμενω δεν βιαζομαι μιας και εχω monitor τα οποια δεν θα τα αντικαταστησω ακομα και με μια καινουρια αγορα θα τα εχω δευτερα.

??? ??? ???

όταν με το καλό τα πάρεις έτσι θα τα στήσεις για να ακούς σωστά

με τα tweeter στο ύψος των αυτιών

fdkjghadfkg.JPG.e2ce7e331841b3171d5f7bbec6cc8910.JPG

Ο σοφός αλλάζει γνώμη,ο χαζός ποτέ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου