argytar Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Enjoy και όποιος θέλει ας ποστάρει σχόλια (αρνητικά θετικά γνώμες) - θα είναι χρήσιμα! Thanks !! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Αρχικά ήμουν προκατειλημμένος στο να ακούσω τα κομμάτια γιατί έχουν ελληνικό στίχο. Ευτυχώς όμως που έκανα την κίνηση και με ανταμείψατε με 5 καταπληκτικά κομμάτια! Συγχαρητήρια παιδιά! Κάνατε μια πολύ προσεγμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα (μουσική, ενορχήστρωση, μίξη). Μου άρεσαν οι στίχοι σας και ο ήχος της κιθάρας (και γενικά όλης της μπάντας). Προσωπικά ξεχώρισα το ομώνυμο "Σταγόνες", "Χωρίς Όρια" και "Λάμψη", τα οποία είχαν ένα ανατολίτικο feel που πολύ με αρέσει. ;) Και πάλι μπράβο!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Αρχικά ήμουν προκατειλημμένος στο να ακούσω τα κομμάτια γιατί έχουν ελληνικό στίχο. Ευτυχώς όμως που έκανα την κίνηση και με ανταμείψατε με 5 καταπληκτικά κομμάτια! Συγχαρητήρια παιδιά! Κάνατε μια πολύ προσεγμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα (μουσική, ενορχήστρωση, μίξη). Μου άρεσαν οι στίχοι σας και ο ήχος της κιθάρας (και γενικά όλης της μπάντας). Προσωπικά ξεχώρισα το ομώνυμο "Σταγόνες", "Χωρίς Όρια" και "Λάμψη", τα οποία είχαν ένα ανατολίτικο feel που πολύ με αρέσει. ;) Και πάλι μπράβο!!! :) Να είσαι καλά , σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!! :D :D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση