geodimitri Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Γιάννη, καταπληκτικό το κομμάτι και το απόδωσες πολύ καλά! Μόνο η φωνή σε ζόρισε πολύ...αλλά Dio ήταν αυτός. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Γιάννη, καταπληκτικό το κομμάτι και το απόδωσες πολύ καλά! Μόνο η φωνή σε ζόρισε πολύ...αλλά Dio ήταν αυτός. ;) Άν με ζόρισε λέει...επειδή μεγάλωσα με αυτά τα κομάτια και μου αρέσουν πολύ είχα πάντα την επιθυμία να τα πώ έστω και μέτρια.... Εννοείτε ότι σε κάποιο λάηβ δεν θα το τολμούσα... αλλά σπίτι όλα επιτρέπονται.... Νάσαι καλά και θα ακολουθήσουν και άλλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Άν με ζόρισε λέει...επειδή μεγάλωσα με αυτά τα κομάτια και μου αρέσουν πολύ είχα πάντα την επιθυμία να τα πώ έστω και μέτρια.... Εννοείτε ότι σε κάποιο λάηβ δεν θα το τολμούσα... αλλά σπίτι όλα επιτρέπονται.... Νάσαι καλά και θα ακολουθήσουν και άλλα!!! 'Ενα Υπέροχο τραγούδι. Δεν είναι βέβαια στο ίδιο κλίμα με τα προηγούμενα αλλά ήθελα πολύ να το ερμηνεύσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν ανήκει στα ακούσματά μου, μου άρεσε! Tο σόλο της κιθάρας είχε κάποια μικρολαθάκια αλλά δεν πειράζει. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν ανήκει στα ακούσματά μου, μου άρεσε! Tο σόλο της κιθάρας είχε κάποια μικρολαθάκια αλλά δεν πειράζει. :) Τα μικρολαθάκια συγχωρούνται......Φαίνεται ότι βιάζομαι να ολοκληρώσω αφού μου παίρνει χρόνο για να τα γράψω όλα [εκτός από τύμπανα] και δεν προσέχω.....Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Το πρώτο που ανεβάζω για το 2014. Επέλεξα ένα εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου Blues κομμάτι !!! Ενώ στα προηγούμενα κομμάτια εκτός από τα τύμπανα , όλα τα άλλα όργανα είχαν ερμηνευτεί από εμένα, στο κομμάτι αυτό παίζω μόνο κιθάρα και τραγουδάω. Το υπόλοιπο είναι Backing Track..... Καλή ακρόαση !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Κομματαρα διαλεξες φιλε μου, μας εφτιαξες το απογευμα. Ωραιοτατη εκτελεση. Οι εκφρασεις του προσωπου σου ενω παιζεις δειχνουν την μεγαλη σου αγαπη για τα blues. Παω να ακουσω τωρα ξανα ολο το "After Hours" αρχιζοντας φυσικα απο το "Story Οf Τhe Blues". Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Κομματαρα διαλεξες φιλε μου, μας εφτιαξες το απογευμα. Ωραιοτατη εκτελεση. Οι εκφρασεις του προσωπου σου ενω παιζεις δειχνουν την μεγαλη σου αγαπη για τα blues. Παω να ακουσω τωρα ξανα ολο το "After Hours" αρχιζοντας φυσικα απο το "Story Οf Τhe Blues". Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Από τότε που βγήκε το άλμπουμ είχα πάθει πλάκα με αυτό το κομμάτι....Το είχα καημό να το ερμηνεύσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλό SOUPI, μπράβο! Καλή χρονιά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλό SOUPI, μπράβο! Καλή χρονιά! :) Ευχαριστώ . Καλή Χρονιά και σε σένα και σε όλον τον κόσμο !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση