gvour Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνω προσπάθειες να περνάω καλά τον ελεύθερο χρόνο μου Νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο,ειδικα στις δυσκολες εποχες που ζουμε. Το βασικο ειναι να γουσταρουμε και να περναμε καλα. Μπραβο αγαπητε και να βαρα(ατε)ς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο,ειδικα στις δυσκολες εποχες που ζουμε. Το βασικο ειναι να γουσταρουμε και να περναμε καλα. Μπραβο αγαπητε και να βαρα(ατε)ς! Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Αν δεν είχα τη μουσική μπορεί να είχα αράξει σε κανένα καφενείο και νάκλαιγα τη μοίρα μου με όλα αυτά που συμβαίνουν. Με τη μουσική ασχολείσαι και με παρέα αλλά και μόνος,από πολύ μικρή ηλικία αλλά και στα γεράματα. Καλά να περνάς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πάμε δυνατά !!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Μ' αυτό το κομμάτι φίλε Γιάννη μου σηκώθηκε η τρίχα... Μπράβο σου! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2013 Μ' αυτό το κομμάτι φίλε Γιάννη μου σηκώθηκε η τρίχα... Μπράβο σου! 8) Φίλε μου μη λες τέτοια θα με πάρουνε με τις πέτρες..... Δε σου κρύβω βέβαια πως η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο Blackmore. Θα ακολουθήσουν και άλλα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Κιθάρα φωνή: Γιάννης Σουπιωνάς Κιθάρα: Γιώργος Κεφαλάς Μπάσσο: Στάθης Ανέστης Τύμπανα: Αντώνης Καραμπότης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Ετσι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίοι, μα πάρα πολύ ωραίοι!!!!! Το γρέζι στην φωνή σου, φίλτατε SOUPI, όλα τα λευτά, πολύ κοντά στην φωνή του Gibbons 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίοι, μα πάρα πολύ ωραίοι!!!!! Το γρέζι στην φωνή σου, φίλτατε SOUPI, όλα τα λευτά, πολύ κοντά στην φωνή του Gibbons 8) Γεγονός είναι ότι μου πάει τέτοιο στυλ φωνής.... Έλα όμως που έχω τρέλλα με κάτι τύπους σαν τον Gillan, αλλά δεν μπορώ να τα πά αυτά.... Και φυσικά να επαναλάβω: Ευχαριστώ και μόνο που κάνετε τον κόπο και τα ακούτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση