SOUPI Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 πολυ ωραιο!!!! και απο οτι ειδα ειναι Live ηχογραφημενο???? ωραιος ηχος! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Πολύ ωραία διασκευή και ωραίος ήχος! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Νομίζω πως θέλει ένα κλικ επάνω η ''ταχύτητα'' για να δείχνει το τραγούδι οτι δεν ''σέρνεται'' βάλτε λίγο νεύρο,σπιρτάδα που λέμε κατά τ' άλλα πολύ καλά!! φιλικά :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 μου αρεσε οπως και ολα σας τα υπολοιπα!!!Ο lead σας ποιος ειναι?Μου φαινεται λιγο κουλος!!! ;D ;D ;D :o :o :o sotirouba συμφωνω κ εγω,οχι οτι γινεται ενοχλητικο! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Ο lead σας ποιος ειναι?Μου φαινεται λιγο κουλος!!! ;D ;D ;D :o :o :o Μη σου πω οτι μπορει και να 'ναι ο δικος μας-νοιζας εννοω-ο Marillion. ;D Ωραιος παικτης! Καλο και το κομματι φιλτατε SOUPI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Μη σου πω οτι μπορει και να 'ναι ο δικος μας-νοιζας εννοω-ο Marillion. ;D Ωραιος παικτης! Καλο και το κομματι φιλτατε SOUPI. ε τοτε να σταματησει να μπαινει στο νοιζ και να κανει λιγο πρακτις επιτελους!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Κιθάρα φωνή: Γιώργος Κεφαλάς [ Marillion ] Κιθάρα : Γιάννης Σουπιωνάς [ SOUPI ] Μπάσσο : Στάθης Ανέστης Τύμπανα: : Νίκος Σουπιωνάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SOUPI Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2013 Παιδιά ευχαριστούμε για τα θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια να ξέρετε ότι βοηθάνε. Το παλεύουμε όσο μπορούμε δεν είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε κάποιες διασκευές για να περνάμε καλά. Στην πορεία θα ανεβάσω και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 ε τοτε να σταματησει να μπαινει στο νοιζ και να κανει λιγο πρακτις!!! ;D ;D ;D ειπα να κανω ενα διαλλειματακι απο την μελετη!!!!! :D Ολα καλα? :) Ρε soupi μας εχεις ξεμπροστιασει...οχι αλλο rockafone!!! Παει, γερασαμε τωρα...κανα backing track και πολυ μας ειναι!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση