trolley Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 στην απογευματινή έχει άλλη αντζέντα. Που να δεις στην Ελευθεροτυπία τι έχει.. :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Παιδιά ένα λεπτό, εμένα που μου είπανε ότι είμαι όρχο 4ο νούμερο ισχύει; Δηλαδή πάω φρουρά τώρα; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 ναι, αλλά καλύτερα να κσυριστείσ πριν πασ. βάλε λίγα πρίμα από τον μάρσαλ που κόβουν και στη μείκση. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 χαχαχα, μιλάτε κι εσεις για στρατο. Οταν πηγα εγω ηταν στρατος, τωρα (και πριν απο μενα) είναι κολλεγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Αντε παιδια δηλωστε συμετοχη μετα την μυηση παιζει και δαχτυλιδακη ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Κάτσε ένα λεπτό. Φέρε τον καφέ του ανθυπολοχαγού και μετά φύγε. Ξέρεις τώρα, μέτριο με γάλα. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 χαχαχα, μιλάτε κι εσεις για στρατο. Οταν πηγα εγω ηταν στρατος, τωρα (και πριν απο μενα) είναι κολλεγιο. Θα σου έγραφα τη σειρά μου, αλλά μετά τα γράψεις το Another Brick In The Mall. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Αντε παιδια δηλωστε συμετοχη μετα την μυηση παιζει και δαχτυλιδακη ;D ;D ;D Όταν το φοράς θα εξαφανίζεσαι; Τί παίζει; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Illuvatar Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Όταν το φοράς θα εξαφανίζεσαι; Τί παίζει; Εγώ είμαι ο Illuvatar και υπάρχει και ο Earendil,δεν θα το αφήσουμε να γίνει. Long Live Rock 'n' Roll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Γιατί κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται στον στρατό θα πεταχτεί και κάποιος άλλος για να πει "όταν ήμουν εγώ φαντάρος ξυριζόμασταν με κοφτερές πέτρες και είχαμε 670 μήνες θητεία, άσε που έφαγα και 8 χρόνια φυλακή. Τώρα εσείς είστε χαλαροί, άκου εκεί 9 μήνες". 'Ντάξει το καταλάβαμε, είστε μεγάλα κομμάντα. :-\ Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις