Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες συνομωσίας - Σοβαρές... ή ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!!!!;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως αν με ρωτας προσωπικα δεν τραβαω και κανα ζορι με την εννοια πατριδα...μου ειναι παντελως αδιαφορη και αχρηστη (δεν με προσδιοριζει δηλ. σαν ατομο)

Συμφωνώ απόλυτα. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι που μ' αγαπάνε και τους αγαπώ όχι οι πέτρες στις οποίες πατάνε.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Συμφωνώ απόλυτα. Πατρίδα είναι οι άνθρωποι που μ' αγαπάνε και τους αγαπώ όχι οι πέτρες στις οποίες πατάνε.

Για εμένα πατρίδα είναι οι πέτρες που μ' αγαπάνε και τις αγαπώ, και όχι οι άνθρωποι που τις πατάνε. (Σ.Σ. Μη βιαστείς να νομίσεις ότι κάνω πλάκα).

Mea Culpa

παντως αν με ρωτας προσωπικα δεν τραβαω και κανα ζορι με την εννοια πατριδα...μου ειναι παντελως αδιαφορη και αχρηστη

Ξανασκεφτείτε το.

Επαναδιατυπώστε.

Επαναδιατυπωνω προσθετωντας αυτο που εσκεμμενα παραλειψες... ;)

παντως αν με ρωτας προσωπικα δεν τραβαω και κανα ζορι με την εννοια πατριδα...μου ειναι παντελως αδιαφορη και αχρηστη (δεν με προσδιοριζει δηλ. σαν ατομο)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ξανασκεφτείτε το.

Επαναδιατυπώστε.

+ 1

Αν πατρίδα είναι αυτοί που αγαπώ και με αγαπούν, μάλλον το thread ετοιμάζεται για την Espresso.

Mea Culpa

Εεε, στην εσπρέσο είναι....

Τι να κάνουμε ρε μάγκες, δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Οκ,ο καθένας έχει τα πιστεύω του...Μην το αναλύσουμε :)

Long Live Rock 'n' Roll!

Μακριά από μένα αυτό το πράγμα για το οποίο με κατηγορείς...Καμμία τέτοια πρόθεση.

Δεν τροποποιεί και δεν υπερκαλύπτει τίποτα η "κομμένη" φράση.Αντίθετα,δίνει μεγαλύτερη έμφαση.

Άκυρο λοιπόν το  ;)

... ;)

• Administrator

Συγγνώμη για την παρεμβολή αλλά να διευκρινίσω πως απο δική μου παράληψη γίνεται το πήγαιν' - έλα της κουβέντας μεταξύ Περι ανέμων και Espresso.

Η κουβέντα θέλουμε να εξελιχτεί στο Περι ανέμων χωρίς πολιτικοκομματικές προεκτάσεις. Αν προκύψει ατασθαλία με τους Κανονισμούς θα κάνουμε edit στο σχόλιο και ενημερώνουμε τον παραβάτη τυπικά.

Live and let Live.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου