liagasg Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Tεστάροντας ένα πρότυπο distortion το οποίο βρίσκεται υπο κατασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Tεστάροντας ένα πρότυπο distortion το οποίο βρίσκεται υπο κατασκευή. Δυστηχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από το βίντεο κάνε ένα καλό όπως το προηγούμενο Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Αδικείς τον εαυτό σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagasg Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Αδικείς τον εαυτό σου... Παιδιά, όπως είπα, το παραπάνω video είναι απο τεστάρισμα. 'Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα κάνω "κανονικό" video με λεπτομέρειες. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Παιδιά, όπως είπα, το παραπάνω video είναι απο τεστάρισμα. 'Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα κάνω "κανονικό" video με λεπτομέρειες. :) Έτσι όμως μας έχεις σε αναμμένα κάρβουνα :) Το overdrive μου άρεσε ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagasg Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2013 Κ εγω σε αναμμένα κάρβουνα είμαι :) Eίμαι στο φινίρισμα αυτές τις μέρες. Σε λίγο καιρό θα αποκαλύψω το "έργο" μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagasg Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2013 Όσοι θέλουν, μπορούν να με ακολουθήσουν στο FB, στο παρακάτω group https://www.facebook.com/groups/warlordcustom/ εκεί ανεβάζω λεπτομέρειες κλπ. Κάντε αίτημα να σας προσθέσω στο group. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagasg Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 H τελευταία δουλειά που έκανα, ένα distortion. To έστειλα Αγγλία για review.To review είναι απο τον Ben Higgins δάσκαλο στο www.guitarmasterclass.net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπραβο! Καλη αρχη/ συνεχεια... Εκανα και ενα 'like' στο fb για γουρι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση