samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Αν κλέψει τπτ από DP θάχουμε θέμα ,μέχρι τότε ,κάτι κατσαπλιάδες τύπου RS&Clafton είναι αμφιλεγόμενοι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 .... και ο καρβέλας τωρα ειναι αγκαλια με την καλη του στην τεράστια βιλάρα του, στην βεράντα με θεα την τεράστια φωτισμένη πισινα του και τα μοχιτο του, εχει ανοιχτο το ipad του, διαβάζει το thread αυτο του noiz και λέει. "Τα παιδιά έχουν δίκιο, ειμαι κατάπτυστος και υποκριτής στα μάτια τους, αλλα στον εξω κόσμο που διοικείται απο κλικες και κυκλώματα, απο τα φιλαράκια μου, ειμαι για άλλη μια φορά ένας λατρευτός θεός που θα γεμίσει και άλλο χρήμα τις καταθέσεις του. Χαρ χαρ χαρ. Ειμαι Θεός. " Και αρχιζει να τρίβει τον δεικτη του και τον αντιχειρά του και λεει στην καλή του. ¨Κοιτα!!! Αυτο ειναι ενα βιολί που παίζει για όλες τις αδικίες και την ψευτιά της γής!" Χαρ χαρ χαρ!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 .... και ο καρβέλας τωρα ειναι αγκαλια με την καλη του στην τεράστια βιλάρα του Καλά, με την Πάνια είναι...το επόμενο στάδιο είναι να κοιμηθει με καπακι υπονομου... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 .... και ο καρβέλας τωρα ειναι αγκαλια με την καλη του στην τεράστια βιλάρα του, στην βεράντα με θεα την τεράστια φωτισμένη πισινα του και τα μοχιτο του, εχει ανοιχτο το ipad του, διαβάζει το thread αυτο του noiz και λέει. "Τα παιδιά έχουν δίκιο, ειμαι κατάπτυστος και υποκριτής στα μάτια τους, αλλα στον εξω κόσμο που διοικείται απο κλικες και κυκλώματα, απο τα φιλαράκια μου, ειμαι για άλλη μια φορά ένας λατρευτός θεός που θα γεμίσει και άλλο χρήμα τις καταθέσεις του. Χαρ χαρ χαρ. Ειμαι Θεός. " Και αρχιζει να τρίβει τον δεικτη του και τον αντιχειρά του και λεει στην καλή του. ¨Κοιτα!!! Αυτο ειναι ενα βιολί που παίζει για όλες τις αδικίες και την ψευτιά της γής!" Χαρ χαρ χαρ!!!! Φίλως πίστεψέ ,αν τολμήσει ο αλήτης και παίξει DP ,θα το μετανοιώσει πικρά ................μη τον ξεσυνερίζεσαι που μέχρι ώρας κοπιάρει γατάκια ,όταν έρθει η ώρα θα βγουν ο Ίαν,ο Ρακιτζής,ο Τέρρης ακόμα -ακόμα και για τελευταίο σου το κρατάω ο Waterfall , μην έρθει και ο Pedro.......... de la Rossa ;D ;D ;D θα κάνει οπίσω ,δεν ημπορεί. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 8) 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Καλά, με την Πάνια είναι...το επόμενο στάδιο είναι να κοιμηθει με καπακι υπονομου... ;D καλα ναι γτ ο Καρβελας ειναι σαν τον Τζονυ Ντεπ! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Αποκλειεται να κλεψει DP. Στην Ελλαδα ακουμε πολυ DP, σε αντιθεση με RS, οποτε δεν τον παιρνει. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 καλα ναι γτ ο Καρβελας ειναι σαν τον Τζονυ Ντεπ! Καλά σίγουρα δεν είναι ο DP ;D, αλλά νομίζω πως πιστεύει πως είναι το γατάκι του Κιθ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Καλά σίγουρα δεν είναι ο DP ;D Djohnny depP? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 καλα ναι γτ ο Καρβελας ειναι σαν τον Τζονυ Ντεπ! Αρα, με αυτη τη φατσα, οσα λεφτα και να'χεις, παλι Καρβελας θα είσαι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση