Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Κάπως φτάσαμε εκεί. τι καπως...τσεκαρε την ιστορια της Ελλαδας απο το 1967 μεχρι σημερα και θα καταλαβεις ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτασαμε εκει.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Αλλά είναι μόνο χαμηλής ποιότητας τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για αυτό το σκοπό? Όχι δεν είναι, αλλά επαναλαμβάνω αυτά που κάνουν εμένα να διασκεδάζω δεν τα θεωρώ χαμηλού επιπέδου αρα ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου δώσει απάντηση. Υπάρχουν όμως άσματα χαμηλού επιπέδου με τα οποία διασκεδάζει ο κόσμος; Φυσικά και υπάρχουν, όπως υπάρχουν και χαμηλού επιπέδου άνθρωποι ;) Ποιός θα κρίνει ποιά είναι χαμηλού επιπέδου και ποιά όχι; Θα σου πω ποιός ΔΕΝ πρέπει να κρίνει, οι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι και αυτοί που το ΠΑΙΖΟΥΝ υψηλού επιπέδου. τι καπως...τσεκαρε την ιστορια της Ελλαδας απο το 1967 μεχρι σημερα και θα καταλαβεις ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ φτασαμε εκει.... Τι, δεν φταίει ο Καρβέλας; ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Illuvatar Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Όχι δεν είναι, αλλά επαναλαμβάνω αυτά που κάνουν εμένα να διασκεδάζω δεν τα θεωρώ χαμηλού επιπέδου αρα ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου δώσει απάντηση. Υπάρχουν όμως άσματα χαμηλού επιπέδου με τα οποία διασκεδάζει ο κόσμος; Φυσικά και υπάρχουν, όπως υπάρχουν και χαμηλού επιπέδου άνθρωποι ;) Ποιός θα κρίνει ποιά είναι χαμηλού επιπέδου και ποιά όχι; Θα σου πω ποιός ΔΕΝ πρέπει να κρίνει, οι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι και αυτοί που το ΠΑΙΖΟΥΝ υψηλού επιπέδου. Τι, δεν φταίει ο Καρβέλας; ;D Παράδειγμα: Τα τσιφτετέλια είναι ένα πολύ κοινό είδος μουσικής φτιαγμένη για τη διασκέδαση,Αλλά υπάρχουν τσιφτετέλια και τσιφτετέλια:Καλό θα θεωρούσα πχ το πότε Βούδας πότε Κούδας... Κακά χμμμ,μου 'ρχονται πολλά στο μυαλό,μη μολύνω το φορουμ Long Live Rock 'n' Roll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Τι, δεν φταίει ο Καρβέλας; ;D Οι RS φταινε. Παλιοσαταναδες For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Θα σου πω ποιός ΔΕΝ πρέπει να κρίνει, οι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι και αυτοί που το ΠΑΙΖΟΥΝ υψηλού επιπέδου. Δατς μι ;D..έκανα ένα εντίτ περί αυτού στην προηγούμενη σελίδα. ;D Απλά νομίζω ότι όλοι παραδέχεστε την ύπαρξη άθλιων ηθικοπλαστικών στοιχείων της πλειοψηφίας αυτών των ''έργων τέχνης'' τα οποία σαφώς και επηρεάζουν τις ζωές του κοινού μέσω των αντιλήψεων που καλλιεργούν. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Απλά νομίζω ότι όλοι παραδέχεστε τα άθλια ηθικοπλαστικά της πλειοψηφίας αυτών των ''έργων τέχνης'' τα οποία σαφώς και επηρεάζουν τις ζωές του κοινού. ναι τα ..εργα τεχνης αυτα φταινε για την πολιτιστικη αθλιοτητα της Ελλαδας...οχι οι Ελληνες.... ;D ;D ρε πλακα μας κανεις? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Illuvatar Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Δατς μι ;D..έκανα ένα εντίτ περί αυτού στην προηγούμενη σελίδα. ;D Απλά νομίζω ότι όλοι παραδέχεστε την ύπαρξη άθλιων ηθικοπλαστικών στοιχείων της πλειοψηφίας αυτών των ''έργων τέχνης'' τα οποία σαφώς και επηρεάζουν τις ζωές του κοινού μέσω των αντιλήψεων που καλλιεργούν. Πάντως η μαριχουάνα μια χαρά ποιοτικό είναι :P Long Live Rock 'n' Roll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Stoner Jackass θα σου δώσω μια συμβουλή μιάς και είσαι μικρό παιδί και εγώ γέροντας ;D. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι άνθρωπο που έχει παλούκι στον κwλο. Σ' ευχαριστώ, δεν στοιχίζει τίποτα ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 ναι τα ..εργα τεχνης αυτα φταινε για την πολιτιστικη αθλιοτητα της Ελλαδας*...οχι οι Ελληνες.... ;D ;D ρε πλακα μας κανεις? ;D Βρε πανάθεμα σε δεν πρόλαβα να ρετουσάρω την απάντηση αμέσως να παραθέσεις ;D *ΚΑΙ αυτά :) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Stoner Jackass θα σου δώσω μια συμβουλή μιάς και είσαι μικρό παιδί και εγώ γέροντας ;D. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι άνθρωπο που έχει παλούκι στον κwλο. Σ' ευχαριστώ, δεν στοιχίζει τίποτα ;D πες του τα του παιδιου γιατι ειναι μικρο ακομα και δεν κΣερι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση