fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Αυτό που μου έχει μείνει από την περιβόητη συνέντευξη των Taxi στο Ποπ & Ποκ, είναι ότι ο Καρβέλας τα έχωνε στο "ηλίθιο Ελληνικό κοινό", στην κλίκα των μουσικών media και στους μουσικοκριτικούς που δεν αναγνωρίζουν το τεράστιο ταλέντο του. Είχε πει μάλιστα ότι αν ήταν στην Αμερική θα ήταν Νο1 και πασίγνωστοι παγκοσμίως αλλά η Ελλάδα τους έθαψε. Πάντως βγάζει χρήματα κάνοντας την πλάκα του, και σίγουρα δεν είναι ο μόνος που το κάνει. Εγώ απλά δεν τον αντέχω. Όσο για "μούσκεμα στο χορό", έχω γίνει με Pock (τα πάντα όλα από Motorhead μέχρι ότι μπορεί να βάλει ο νους σας), funk, soul, disco, latin, και ότι μπορείτε και δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αλλά για να χορέψω, δεν μου αρκεί κάτι που να έχει χορευτικό beat και groove. Πρέπει να μου λέει και κάτι, να μιλάει και στην ψυχή μου (που θα κουνήσει το σώμα). Αν δηλαδή μου άρεσε να τραγουδάω (που μου αρέσει αλλά λέμε τώρα...) θα έπρεπε να τραγουδάω όποια μ@λ@κία κάνει εύκολη ρίμα χρησιμοποιώντας σλογκανάκια και ατάκες της καθημερινότητας? Από και και πέρα από το site του Καρβέλα στο βιογραφικό του: Ο Νίκος Καρβέλας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951. Σε ηλικία πέντε ετών αποκτά το πρώτο του πιάνο και κάπως έτσι ξεκινά το ταξίδι στη μουσική. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και στην δραματική σχολή Πέλλου Κατσέλη. Στα φοιτητικά του χρόνια ιδρύει ένα ροκ γκρουπ επηρεασμένο από τους Beatles και τους Stones. Οπότε προς τι η έκπληξη για τους Stones? ;D ;D ;D Μετά θα βγάλει και το 'Yesterday" ή το "Hey Jude" σε "διασκευή". ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 /οφφ Για οσους εχουν μπερδευτει: πλεον επιτρεπονται οι πολιτικες συζητησεις αλλα ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενο χωρο του forum. To αν αυτο το χωρο θα τον βλεπετε ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ - οποιος θελει προσβαση απλα το λεει και παιρνει προσβαση. Στο συγκεκριμενο θεμα ξεκινησε μια παραπλευρη πολιτικου χαρακτηρα συζητηση. Για να μην εκτροχιαστει περαιτερω το αρχικο θεμα ΚΑΙ ως προς σεβασμο προς τον παραπανω κανονισμο η συζητηση "κοπηκε" και μεταφερθηκε στο Espresso. Απο εκει και περα, εχουμε 2 τινα: Για οσους πιστευουν οτι οι πολιτικες συζητησεις δεν εχουν κανενα χωρο στο noiz, η επιμαχη αυτη συζητηση εχει εξαφανιστει. Πιστευω δεν εχει νοημα να παραπονιουνται οτι διαγραφηκαν/εξαφανιστηκαν καποια post απο τη στιγμη που εμμεσως ζητησαν να απαγορευονται τετοιoυ ειδους post. Για οσους "τσιγκλιθηκανε" απο τη συζητηση (και την καθε αναλογη συζητηση) και συμμετεισχαν/θελουν να συμμετασχουν το Espresso ειναι one PM away και τους περιμενει. Τα θεματα του Epsresso εμφανιζονται στα "Φρεσκα" και ευκολα εντοπιζει κανεις το μετακινημενο thread. Δεν ειναι η πρωτη φορα που χωριζεται/μετακινειται καποιο thread. Εαν καποιος ηθελε να μπορει να παρακολουθει τετοια thread ας ζητουσε/ζητησει προσβαση στον χωρο που φιλοξενουνται τετοια thread, δεν ειναι δα και rocket science. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Τέλος πάντων, δεν ξέρω... είναι και δύσκολο το κομμάτι... ας μας πει ο nestoras τι συμβαίνει εδώ. Θα σας πω: Ο Καρβέλας είναι μέλος του Noiz, είδε ποιά είναι η μεγαλύτερη επιτυχία εδώ και είπε: Ας αντιγράψω αυτόν τον μέγα ερμηνευτή για να κονομήσω. http://www.noiz.gr/index.php?topic=186391.0 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Άσε που ρώτησε τον Jagger και τον Richards, και του είπαν "εμείς δεν ξέρουμε", αυτόν να ρωτήσεις (δείχνοντας τον Νέστορα). Σε ρώτησε ή είναι όντως κλέφτης? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Αλλά για να χορέψω, δεν μου αρκεί κάτι που να έχει χορευτικό beat και groove. Πρέπει να μου λέει και κάτι, να μιλάει και στην ψυχή μου (που θα κουνήσει το σώμα). Αν δηλαδή μου άρεσε να τραγουδάω (που μου αρέσει αλλά λέμε τώρα...) θα έπρεπε να τραγουδάω όποια μ@λ@κία κάνει εύκολη ρίμα χρησιμοποιώντας σλογκανάκια και ατάκες της καθημερινότητας? Η λέξη "χαβαλές" δεν σου λέει κάτι; Αν όχι σου προτείνω να το ψάξεις, που ξέρεις μπορεί και να σου κάνει καλό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Σαφώς και μου λέει, αλλά και για να κάνω χαβαλέ πρέπει αυτό να μου φαίνεται χαβαλετζίδικο και όχι κρυόκwλο αστείο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 /οφφ Για οσους εχουν μπερδευτει: πλεον επιτρεπονται οι πολιτικες συζητησεις αλλα ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενο χωρο του forum. To αν αυτο το χωρο θα τον βλεπετε ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ - οποιος θελει προσβαση απλα το λεει και παιρνει προσβαση. Στο συγκεκριμενο θεμα ξεκινησε μια παραπλευρη πολιτικου χαρακτηρα συζητηση. Για να μην εκτροχιαστει περαιτερω το αρχικο θεμα ΚΑΙ ως προς σεβασμο προς τον παραπανω κανονισμο η συζητηση "κοπηκε" και μεταφερθηκε στο Espresso. Απο εκει και περα, εχουμε 2 τινα: Για οσους πιστευουν οτι οι πολιτικες συζητησεις δεν εχουν κανενα χωρο στο noiz, η επιμαχη αυτη συζητηση εχει εξαφανιστει. Πιστευω δεν εχει νοημα να παραπονιουνται οτι διαγραφηκαν/εξαφανιστηκαν καποια post απο τη στιγμη που εμμεσως ζητησαν να απαγορευονται τετοιoυ ειδους post. Για οσους "τσιγκλιθηκανε" απο τη συζητηση (και την καθε αναλογη συζητηση) και συμμετεισχαν/θελουν να συμμετασχουν το Espresso ειναι one PM away και τους περιμενει. Τα θεματα του Epsresso εμφανιζονται στα "Φρεσκα" και ευκολα εντοπιζει κανεις το μετακινημενο thread. Δεν ειναι η πρωτη φορα που χωριζεται/μετακινειται καποιο thread. Εαν καποιος ηθελε να μπορει να παρακολουθει τετοια thread ας ζητουσε/ζητησει προσβαση στον χωρο που φιλοξενουνται τετοια thread, δεν ειναι δα και rocket science. Έτσι. Τα post υπάρχουν, αλλά τα μετακίνησα σε "μη εμφανή" πίνακα. Όποιος θέλει να βλέπει αυτά τα -με πολιτική χροιά- θέματα, ζητάει πρόσβαση και την παίρνει. Τα μη αρεστά στους "σούπερσταρς" μηνύματα σβήνονται; ??? Γουάου, και γαμώ τις δημοκρατίες απολαμβάνουμε εδώ μέσα. Μια χαρά. Χαίρομαι που ανακαλύπτω ότι η αλήθεια πονάει, και ορισμένοι δεν την αντέχουν. Καλή συνέχεια στο πανηγυράκι. 8) Φίλε "δημοκρατία" δεν είναι απλά να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Έχει και κανόνες. Σε σχέση με το παρόν θέμα, δεν ήταν ασφαλώς το δικό σου σχόλιο που "πυροδότησε" τον διαχωρισμό αλλά κάποια από τα επόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Φίλε "δημοκρατία" δεν είναι απλά να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Έχει και κανόνες. Σε σχέση με το παρόν θέμα, δεν ήταν ασφαλώς το δικό σου σχόλιο που "πυροδότησε" τον διαχωρισμό αλλά κάποια από τα επόμενα. Λυπάμαι που βλέπω επιλεκτική ευαισθησία για το τι θα γραφεί εδώ μέσα. Όταν 2-3-4 συγκεκριμένα άτομα εκ συστήματος και εκ πεποιθήσεως καννιβαλίζουν ό,τι thread υπάρχει που να άπτεται πολιτιστικής χροιάς, και πηγαίνουν συνεχώς την κουβέντα σε ένα συγκεκριμένο συμπέρασμα, δηλαδή στο πόσο τελευταίοι είμαστε σα χώρα και σαν πολίτες, εκεί μούγκα στη στρούγκα η διαχείριση. Πραγματικά λυπάμαι, κι εύχομαι να μην είμαι ο μόνος που το έχει παρατηρήσει αυτό. Αυτό και τέλος το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Η επιλογή είναι ασφαλώς υποκειμενική και βασίζεται στην κρίση όχι ενός αλλά πολλών ανθρώπων με διαφορετικές απόψεις. Η λύση που βρέθηκε γι' αυτό που σε ενόχλησε είναι να εξαφανίζονται οι διάλογοι αυτοί. Αντί να διαγράφονται, μετακινούνται σε "τοποθεσία" ορατή μόνο κατόπιν συνειδητής επιλογής. Είναι ένα βήμα μετά τη δημοκρατία του "να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Τα post υπάρχουν, αλλά τα μετακίνησα σε "μη εμφανή" πίνακα. Όποιος θέλει να βλέπει αυτά τα -με πολιτική χροιά- θέματα, ζητάει πρόσβαση και την παίρνει. Αλλη φορα να μας το λετε για να αποφευγονται παρεξηγησεις, "κυριοι, τα_με πολιτικη χροια(...)_ποστ σας μετακινηθηκαν εκει", καποιοι απο εμας ξερεις δεν βλεπουμε το υπο-φορουμ "Espresso" και εδω που τα λεμε ουτε εχουμε και καμια διαθεση να το δουμε, αν θελουμε να μιλαμε Prive δεν θα ερχομασταν στο ΝΟΙΖ, μπορουμε να το κανουμε σε χιλια-δυο αλλα μερη και με τους κολλητους μας. Αυτα. Παμε παλι πισω στον αγαπητο μας Νικο Καρβελα και την διεθνη του καριερα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση