audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά, δεν ξέρω σεις τι λέτε και πως τα κρίνετε τα πράματα και ναι, ο καθείς και τα γούστα του και δραγουμάνο δεν βάζω στο κεφάλι κανενός (και τα λέω μη μου αρχίσει ο Μπλάντυς πάλι τα περι τεκμηρίωσης) αλλά η αδιαπραγμάτευτη προσωπική μου άποψη είναι ότι ο τύπος είναι για πολλές, μα πάρα πολλές σφαλιάρες και όταν κουραστεί το χέρι πάμε για πολλές, μα πάρα πολλές κλωτσιές. Εσείς από την άλλη λύστε το θεωρητικό υπόβαθρο των αντικειμενικών καλλιτεχνικών κριτηρίων βάσει των οποίων θα κριθεί ο Καρβέλας. Να ξαναπώ το όνομα για όσους χάθηκαν στη κουβέντα. Μιλάμε για τον Καρβέλα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 ΚΑΙ αυτά http://www.artshole.co.uk/other/art%20articles/Art%20&%20Society%20Should%20Art%20Reflect%20Society.htm Traditionally, Art has been used as a vehicle to illustrate and illuminate history as historians recognize that some Art may help them to identify and explain the nature of a society or a period. εσυ λοιπον τι "τεχνη" περιμενεις να αντικατοπτριζει ενα εθνος που απο το 1974 ζει με δανεικα,εναν απιστευτο συνδιασμο ..σοβιετικης οικονομιας και υπερκαταναλωσης,ελαχιστη παραγωγικη εργασια,ευκολο κερδος,μηδενικη παιδεια,παραπληροφορηση,ωχαδερφισμο,εγωκεντρισμο,αξιες της πλακας,πληρη αποφυγη της πραγματικοτητας,νεοπλουτισμο και πλαστη ευδαιμονια? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 ναι τα ..εργα τεχνης αυτα φταινε για την πολιτιστικη αθλιοτητα της Ελλαδας...οχι οι Ελληνες.... ;D ;D ρε πλακα μας κανεις? ;D Τι ψαχνετε να βρειτε στην χωρα της κλικας και του γκετο λιγο πολυ ολοι ξερουμε ολοι αυτοι οι καλλιτεχνικοι χωροι ειτε ειναι μουσικης παραγωγης,τηλεωρασης,ραδιοφωνο,show biz,περιοδικα και νυχτας(μαγαζια με μεγαλες πιστες). παρα πολλα φταινε και το σημαντικοτερο πιστευω προσωπικα εγω ειναι ο ορος αξιοκρατια με τα οσα κακα συνεπαγοντε χιλια μυρια και το κακο συναπαντημα :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Μιλάμε για τον Καρβέλα. Εδώ οι άλλοι 2...ήταν πρωθυπουργοί της χώρας...ο Καρβέλας μας πείραξε? 8) Η δική μου αδιαπραγμάτευτη προσωπική μου άποψη είναι ότι ΚΑΘΕΝΑΣ από εμάς είναι υπεύθυνος για τα ψώνια που κάνει και να μην κλαίγεται μετά :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Εσείς από την άλλη λύστε το θεωρητικό υπόβαθρο των αντικειμενικών καλλιτεχνικών κριτηρίων βάσει των οποίων θα κριθεί ο Καρβέλας. Να ξαναπώ το όνομα για όσους χάθηκαν στη κουβέντα. Μιλάμε για τον Καρβέλα. Απαντησα με βαση τα οσα διαβασα στα τελευταια δρωμενα.αν θεωρειται αυτο που εγραψα off-topic ευχαριστως διαγραψτετο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Εδώ οι άλλοι 2...ήταν πρωθυπουργοί της χώρας...ο Καρβέλας μας πείραξε? 8) Το παράδειγμα, καίτοι προφανές, το απέφυγα κοιτώντας με τη γνωστή μου χάρη και ευελιξία να ακροπατώ χωρίς να πατήσω τα αγγούρια πολιτικών αναφορών. Από την άλλη ο SF με τη γνωστή του πάλι χάρη, πάει να κάνει το μποστάνι μπουρδέλο. Πάλι. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 εσυ λοιπον τι "τεχνη" περιμενεις να αντικατοπτριζει ενα εθνος που απο το 1974 ζει με δανεικα,διορισμους στο δημοσιο ,ελαχιστη παραγωγικη εργασια,ευκολο κερδος,μηδενικη παιδεια,παραπληροφορηση,ωχαδερφισμο,εγωκεντρισμο,αξιες της πλακας,πληρη αποφυγη της πραγματικοτητας,νεοπλουτισμο και πλαστη ευδαιμονια? Και τον Καρβέλα ξέχασες. ;D Τι ψαχνετε να βρειτε στην χωρα της κλικας και του γκετο λιγο πολυ ολοι ξερουμε ολοι αυτοι οι καλλιτεχνικοι χωροι ειτε ειναι μουσικης παραγωγης,τηλεωρασης,ραδιοφωνο,show biz,περιοδικα και νυχτας(μαγαζια με μεγαλες πιστες). παρα πολλα φταινε και το σημαντικοτερο πιστευω προσωπικα εγω ειναι ο ορος αξιοκρατια με τα οσα κακα συνεπαγοντε χιλια μυρια και το κακο συναπαντημα :-\ Ναί, η έλλειψη αξιοκρατίας φταίει για το γεγονός ότι κάποιοι δεν μπόρεσαν ποτέ τους να κάνουν διαχρονικές επιτυχίες (ανεξάρτητα του κοινό). 'Ντάξει, είπαμε υπάρχουν όλ' αυτά αλλά κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όσο μπορεί να φαίνονται. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 ...ο server... τάπαιξε πάλι! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Το παράδειγμα, καίτοι προφανές, το απέφυγα κοιτώντας με τη γνωστή μου χάρη και ευελιξία να ακροπατώ χωρίς να πατήσω τα αγγούρια πολιτικών αναφορών. Σωστος ;) παρασυρθηκαμε αν και δεν ειχα κανενα θεμα να παω την κουβεντα προς τα εκει δεν ειμαι fun της πολιτικης. any way 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Από την άλλη ο SF με τη γνωστή του πάλι χάρη, πάει να κάνει το μποστάνι μπουρδέλο. Πάλι. ;D Ναι... ναι... (σε στιλ «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας») ;D ;D ;D Η αλήθεια είναι ότι τρίβεται στην μαγκούρα ;D ;D ;D Φλερτάρει με την γκλίτσα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση