aris 17561 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Και να σου πω, τι να πουλήσω; Πλέον δεν αξίζει kate me αφού πρέπει να το ξεφτιλίσεις στην τιμή για να το πουλήσεις τελικά. Το πλυντήριο μένει λοιπόν. Ναι να μεινει αλλα τι να το κανεις τον αποσπομενο καδο , και το στεγνωμα με ενεργειακη κλαση b... Αφου δεν τα χρησιμοποιεις... Σπαστο σε κοματια και παιρνεις 2 evh.... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Εσύ ήσουν κακό παιδί φέτος ;D Μα ακριβώς γι'αυτό θα μου τον φέρει ;D Εντάξει, θα του πω μιας και είναι πανάλαφροι να φέρει δύο! ;D Ο babisgibson πρέπει να φοβάται πλέον να μπει στο thread μετά από τόσα που έχουμε γράψει :P Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Nein herr Commandant ;D (αφού μιλάμε για ENGL). To πλυντήριο μένει. Εντάξει, θα του πω μιας και είναι πανάλαφροι να φέρει δύο! ;D Όπως έρχεται πες του να κάνει μια στάση στα Goodys και να ζητήσει ένα big mac γιατί θα πεινάω βραδιάτικα που θα 'ρθει. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Τι εστί πλυντήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Τι εστί πλυντήριο; Αντε octapus , αντε εξηγησε στο παλικαρι.... Σταυρουκο το ειδες το χθεσινο βιντεο με τον μπλακσταρακο σου ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Ναι ρε φίλε το είδα! Άρη το επόμενο ΣΚ θα είμαι Αθήνα να τα πούμε ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Τι εστί πλυντήριο; Αυτό που μοιάζει με κονσόλα από το USS Enterprise. Ένα γεμάτο (και γαμάτο ;D) 6U rack. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Εεεε δώσε info από τι αποτελείται κτλ.. Έχω μία αγάπη στα rack και τα λαμπάκια :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Ναι ρε φίλε το είδα! Άρη το επόμενο ΣΚ θα είμαι Αθήνα να τα πούμε ε! Εννοειται ρε φιλε το συζητας ? Παρε τηλεφωνο... Στην συγκριση παραπανω θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ το the octapus αλλα και τον stavro f που μου δανεισανε τα πλυντηρια τους για δοκιμη...Βασικα το ενα στιβει λιγο καλυτερα απο το αλλο ... Αλλ δεν θυμαμαι πιο ::) http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Από πάνω προς τα κάτω. 1) DIY σύστημα ψύξης. Έχει δύο 12εκ. ανεμιστήρες που ρουφάνε τον ζεστό αέρα και τον βγάζουν από μπροστά. Ο λόγος ύπαρξης είναι διπλός, είχα τότε ελέυθερο χρόνο και ήθελα να φτιάξω κάτι πρωτότυπο 8) και εκεί που το έχω στο γραφείο μου το πίσω μέρος είναι κλειστό και ακουμπάει στον τοίχο, ήθελα γι' αυτό με κάποιο τρόπο να απεγκλωβίζεται ο ζεστός αέρας που βγάζει το ανεμιστηράκι του τελικού. Κατά τ' άλλα σε δουλειά να βρισκόμαστε ;D 2) Samson power conditioner. 3) ENGL e570 SE preamp. 4) ENGL e840/50 power amp. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση