Προς το περιεχόμενο

Μετατροπές συνθεσάιζερ, απορίες.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Aυτή ειναι η μόνη που μου εχει έρθει στο μυαλό, αλλά είναι εμφανισιακή μετατροπή. Εχει πλάκα :)

Img_4880.jpg

:P  ασχημο πως θα παιξεις με το ribbon ? με το ζορι το alesis να μεταμορφωθει σε moog ημαρτον  ;D προκαλεις neeq μεγαλους θαυμαστες της moog στο forum  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αlesis Andromeda, σουζα.

Αυτος παλι ηθελε να αγορασει ενα Waldorf Wave, δεν το βρηκε καπου ή το βρηκε σε τρελη τιμη, κι ετσι αγορασε το Andromeda και το "πειραξε" λιγο ωστε να φερνει στο Wave. :P

7_Waldorf_Wave.jpg

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δηλαδή αυτό είναι μετατροπή;

Για να μαθαίνω κι εγώ.

Mην με κανετε και νιωθω ασχημα Κυριε Μνωλη σε καμια περιπτωση δεν σας αμφηισβητω ως μουσικο και τεχνικο προς θεου και εγω με οτι ειδα απαντησα  ;D

• Guru

Αlesis Andromeda, σουζα.

Καλό, πολύ καλό !!!  ;D ;D ;D

Mην με κανετε και νιωθω ασχημα Κυριε Μνωλη σε καμια περιπτωση δεν σας αμφηισβητω ως μουσικο και τεχνικο προς θεου και εγω με οτι ειδα απαντησα  ;D

Για όνομα του Θεού, συζήτηση κάνουμε. Μην νιώθεις άσχημα  :)

Υ.Γ.

Με τον marathon τα έχω που όλο μου τη λέει  :'(

Λοιπον ασχετοι (σε σενα κυριως απευθυνομαι Mr Χναρακη, οι υπολοιποι ξερουν... :P), παρτε ενα μικρο κουιζ, μια και μιλαμε για μετατροπες.

Παρακατω μια παλια φωτο απο τα τελη των 90s στην οποια βλεπετε δυο απο τα τοτε synths μου, τα Yamaha DX21 (το πανω synth) και SY55. Για να δουμε ποσο ανοιχτοματηδες ειστε, θελω να μου πειτε τη μοντα που εχει γινει στο DX21. ;D

Τη μοντα αυτη την ειχα κανει τουλαχιστον σε 4 synths, ειχα φαει ενα περιεργο κολλημα μ'αυτο... 8)

Yamaha_DX21.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Λοιπον ασχετοι (σε σενα κυριως απευθυνομαι Mr Χναρακη, οι υπολοιποι ξερουν... :P), παρτε ενα μικρο κουιζ, μια και μιλαμε για μετατροπες.

Παρακατω μια παλια φωτο απο τα τελη των 90s στην οποια βλεπετε δυο απο τα τοτε synths μου, τα Yamaha DX21 (το πανω synth) και SY55. Για να δουμε ποσο ανοιχτοματηδες ειστε, θελω να μου πειτε τη μοντα που εχει γινει στο DX21. ;D

Τη μοντα αυτη την ειχα κανει τουλαχιστον σε 4 synths, ειχα φαει ενα περιεργο κολλημα μ'αυτο... 8)

Yamaha_DX21.png

Ιμαντας ειναι αυτος που διακρινετε αριστερα?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου