marathon Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Για να μαθαίνω κι εγώ. Άσχετε... 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Aυτή ειναι η μόνη που μου εχει έρθει στο μυαλό, αλλά είναι εμφανισιακή μετατροπή. Εχει πλάκα :) :P ασχημο πως θα παιξεις με το ribbon ? με το ζορι το alesis να μεταμορφωθει σε moog ημαρτον ;D προκαλεις neeq μεγαλους θαυμαστες της moog στο forum 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Αlesis Andromeda, σουζα. Αυτος παλι ηθελε να αγορασει ενα Waldorf Wave, δεν το βρηκε καπου ή το βρηκε σε τρελη τιμη, κι ετσι αγορασε το Andromeda και το "πειραξε" λιγο ωστε να φερνει στο Wave. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Άσχετε... 8)Θα μάθω κι εγώ σιγά - σιγά, που θα πάει :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Δηλαδή αυτό είναι μετατροπή; Για να μαθαίνω κι εγώ. Mην με κανετε και νιωθω ασχημα Κυριε Μνωλη σε καμια περιπτωση δεν σας αμφηισβητω ως μουσικο και τεχνικο προς θεου και εγω με οτι ειδα απαντησα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Αlesis Andromeda, σουζα.Καλό, πολύ καλό !!! ;D ;D ;D Mην με κανετε και νιωθω ασχημα Κυριε Μνωλη σε καμια περιπτωση δεν σας αμφηισβητω ως μουσικο και τεχνικο προς θεου και εγω με οτι ειδα απαντησα ;DΓια όνομα του Θεού, συζήτηση κάνουμε. Μην νιώθεις άσχημα :) Υ.Γ. Με τον marathon τα έχω που όλο μου τη λέει :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Με τον marathon τα έχω που όλο μου τη λέει :'( ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Λοιπον ασχετοι (σε σενα κυριως απευθυνομαι Mr Χναρακη, οι υπολοιποι ξερουν... :P), παρτε ενα μικρο κουιζ, μια και μιλαμε για μετατροπες. Παρακατω μια παλια φωτο απο τα τελη των 90s στην οποια βλεπετε δυο απο τα τοτε synths μου, τα Yamaha DX21 (το πανω synth) και SY55. Για να δουμε ποσο ανοιχτοματηδες ειστε, θελω να μου πειτε τη μοντα που εχει γινει στο DX21. ;D Τη μοντα αυτη την ειχα κανει τουλαχιστον σε 4 synths, ειχα φαει ενα περιεργο κολλημα μ'αυτο... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Λοιπον ασχετοι (σε σενα κυριως απευθυνομαι Mr Χναρακη, οι υπολοιποι ξερουν... :P), παρτε ενα μικρο κουιζ, μια και μιλαμε για μετατροπες. Παρακατω μια παλια φωτο απο τα τελη των 90s στην οποια βλεπετε δυο απο τα τοτε synths μου, τα Yamaha DX21 (το πανω synth) και SY55. Για να δουμε ποσο ανοιχτοματηδες ειστε, θελω να μου πειτε τη μοντα που εχει γινει στο DX21. ;D Τη μοντα αυτη την ειχα κανει τουλαχιστον σε 4 synths, ειχα φαει ενα περιεργο κολλημα μ'αυτο... 8) Ιμαντας ειναι αυτος που διακρινετε αριστερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Ακριβώς, το έκανε για τα ψώνια (super market κλπ) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση