Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Ναι, μη ξεχασεις.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Ναι, μη ξεχασεις.... Ποτε δεν ξεχναω ειμαι του κρυου πιατου ;D Καλο σας απογευμα παω να συνεχισω την μελετη μου στο Kurzweil μου :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 ...θα με ανταμειβε με τα δεοντα :DΑκριβώς... ένα sustain pedal ;D Με πληγωνεις Bill....Όχι.... μην το κάνεις αυτό, don't do it Bill !!! Ας κανει λοιπον ενα Quiz και βλεπουμε. 8)Εεεε, με εκείνο το... αυτό... που λέγαμε, τελικά το είδε κανείς ή θα έρθει από εδώ να πάμε όλοι μαζί προς τα κει... για να μας πει ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 κατι ακουσα για μπυρες και μεζεδες. Τι θα γινει, θα φάμε τίποτα? και τα λέμε εκει για τα συνθια λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Ακριβώς... ένα sustain pedal ;D Και μετα εμενα λενε τσιπη... :P Εεεε, με εκείνο το... αυτό... που λέγαμε, τελικά το είδε κανείς ή θα έρθει από εδώ να πάμε όλοι μαζί προς τα κει... για να μας πει ::) Το "αυτο" το ειδα πιο περα, περασα το μεσημερι απο κει και τα ειπαμε. Θα περασει απο τον Bill πρωτα να τον παρει και μετα θα βρεθουμε ολοι μαζι στο γνωστο μερος. Εκει θα μας τα πει ολα. Για το γνωστο ζητημα, ξερεις εσυ Mr Χναρακη... 8) Τι θα γινει, θα φάμε τίποτα? Καλα που μου το θυμησες, γιατι δεν εχω τιποτα για το βραδυ... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2013 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 κατι ακουσα για μπυρες και μεζεδες. Τι θα γινει, θα φάμε τίποτα? και τα λέμε εκει για τα συνθια λολ Γεια σου Κωστα :) τον Mr cos-dr τον καταφερα να ερθει μια βολτα απο το studiaki μου και ηπιαμε και καφε Σαλαμινα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 ταιριάζει στο στυλ του αχταρμά... πριόνι, κολλητήρι κ πάμε... που να ψάχνει για rack τωρα! ;D 8) :P αυτός είναι ικανός να φτιάξει synth με κλαβιέ από m1, μηχανή evolver, σασί triton με μόντα εγκέφαλο waldrof.... 8) Έχεις βάλει κάμερα στο μυαλο μου και με παρακολουθείς; Πώς τα ξέρεις όλα αυτά; Μία από τις ιδέες που είχα για μετατροπή ήταν να έβγαζα το κλαβιέ από το Μ1 και να το έφτιαχνα σκέτο midi keyboard αν γινόταν και το υπόλοιπο σώμα του Μ1 να το μετέτρεπα σε ρακ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Και γιατί δεν παίρνεις ένα M1 rack ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2013 Και γιατί δεν παίρνεις ένα M1 rack ? Και να έπαιρνα Μ1 ρακ, θα το σκεφτόμουν και πάλι να το κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση