Προς το περιεχόμενο

God bless Ozzy!!!!

noe13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

God bless him  :)

Ας ειμεθα λιγο πιο φειδωλοί στα γραπτά για τον Οζζι  :P  μετά απαυτον χρειαστηκε το αλλο ιερο τερας (Ντιο) να γεμισει το κενο. Καλές οι προσωπικές απόψεις αλλά μην το παρακάνουμε.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Lord_Goumis ποιοι αλλοι εχουν σειρα?Θα παρει η μπαλα και χαμετ,χετφιλντ κ λοιπους....

Και μονο η ψυχεδελικη του φωνη,η οποια εδενε ακριβως με τα σκοτεινο υφος της μπαντας φτανει...οπως και η προκλητικη του συμπεριφορα,που εδωσε τεραστια δημοσιοτητα στη μπαντα τη τοτε εποχη....επισης αν δεις το ντοκ θα καταλαβεις οτι εξαιτιας του εφτιαξαν τη μπαντα....και τελος η Σαμπαθ ΚΑΙ με αυτον εγιναν ενα απο τα μεγαλυτερα γκρουπ και δεν μπορουμε να υποθετουμε 'τι θα γινοταν αν'....

Slow must go on....!!!!

Nα αγιάσει το στόμας παλικάρι μ'....  ;D

Το χέβυ μεταλ και η εποχή εκείνη με τις υπερβολες της συχνά αγιοποιούσε ονόματα και καταστάσεις που υπο άλλες συνθήκες (και αν δεν συνέβαιναν κάποιοι καθαρά τυχηματικοί παράγοντες) δεν θα άξιζαν καν αναφοράς.

Ο Όζυ είναι ένας υπερτυχερός άνθρωπος γιατί συνεργάστηκε με κάποιους κύριους Iommi, Butler, Ward....

Και στη συνέχεια με κάποιους Daisley, Rhoads, Lee, Wylde....

Στην μετέπειτα συνέχεια ξεφτιλίστηκε όσο δεν πάει άλλο με τα reality και άλλα, και έκανε μήνυση στην μπάντα που τον ανέδειξε, αναγκάζοντάς την να περιοδεύει ως Heaven and Hell.

Δεν πιστεύω να νομιζετε ότι το όνομά του στα credits είναι λόγω των τρομερών συνθετικών του ικανοτήτων.  ;)

Aνάξιος αναφοράς κατά την σίγουρα υποκειμενική μου γνώμη, αλλά δεν βρίσκω και αντεπιχειρήματα, εκτός αν είναι του στυλ ''τι λες ρε, ειναι ο Οzzy'' ''ρε φίλως, Ozzy λέμε, yeahhh'' ''re su ton Ozzy ton Theo re man?''

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικό justice σε κομμάτια των Black Sabbath της πρώτης περιόδου, οπότε δεν χρειάζεται να ακούμε την αυθεντική εκτέλεση.... ;D ;D

Πω πω, τελικά τον μισώ πολύ, και λίγα έγραψα! Πρέπει να το κοιτάξω  ;D  ;D

Θα συμφωνήσω απολύτως.Και ακόμα και σε μουσικές,oι εποχές Martin,Dio είναι για μένα χρυσές.Αυτός ο Martin ,μα τι φωνάρα έτσι?Και το Tyr και Headless Cross υποτιμημένες δισκάρες...

Long Live Rock 'n' Roll!

η ψυχεδελικη του φωνη,η οποια εδενε ακριβως με τα σκοτεινο υφος της μπαντας

Συμφωνω.

Πραγματι ο Ozzy δεν εχει φωνη αλλα κανεις δεν μπορει να πει τα παλια κομματια των Sabbath

οπως εκεινος και πιθανο να μην ειχαν γραφτει ποτε αν δεν "παταγαν"σ'αυτη ακριβως τη

φαλτσα και "αρρωστη"φωνη.

Νομιζω οτι γι αυτο τον λογο "εγραφαν"διαφορετικα με Dio και διαφορετικα με τον Tony Martin.

Επισης με τον Hughes-αν και δεν τα λες Sabbath-ηταν πιο Aor το πραγμα.

Μ'αρεσουν ολες οι περιοδοι τους γι'αυτον ακριβως το λογο,επειδη ακουγονται διαφορετικα.

Γουστα ειν'αυτα βεβαια.

Θα συμφωνησω και με τον Illuvatar οτι ο Martin ειχε φωναρα και ειναι υποτιμημενος σε σχεση με τους υπολοιπους.

Nα πω την αληθεια μ'αρεσε και το Born again αν και ολοι το θεωρουν μαπα.

Παντως αξιζει να διαβασει κανεις και το βιβλιο του Iommi που εχεις μερικες απολαυστικες ιστοριες για τα των Sabbath.

Και μια και το θεμα ειναι για τον Οζζυ να μην ξεφυγουμε ;D(τι κομματαρα και τι φωνη ο Hughes) :

Συνεχίζω να διαφωνώ για τον ozzy.

Δεν χρειάζεται λογικομαθηματική νοημοσύνη για να είναι κάποιος καλός καλλιτέχνης.

Και αξιόλογους στίχους έχει γράψει...δεν ήταν όλοι γκιζεροδουλειές.

Καλές οι προσωπικές απόψεις αλλά μην το παρακάνουμε.

Αι αγκρί  ;D

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Αι αγκρί  ;D

Αυτο τι είναι τωρα, βρισιά?Αι αγκρι εσύ! :P

Πέρα απο την πλάκα,όντως αυτή η περιέργη φωνή είναι ένας παράγοντας για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των τραγουδιών των Σαμπαθ.

Long Live Rock 'n' Roll!

• Moderator

Και μια και το θεμα ειναι για τον Οζζυ να μην ξεφυγουμε ;D(τι κομματαρα και τι φωνη ο Hughes) :

+10000000000

Για εμένα όταν λέμε Sababth μοιραία στο μυαλό έρχεται ο Όζης (που δεν με τρελαίνει, αλλά ήταν τα τραγούδια της πρώτης περιόδου που είναι τα καρά κλασσικά τους)

Για εμένα πάλι οι Sabbath ήταν ότι καλύτερο όταν τραγουδούσε ο Ντίος (αλλά για εμένα δεν ξέρω για εσάς)

Για εμένα (ξανά μανά) ο πιο υποτιμημένος δίσκος τους ήταν το έβδομο άστρο που τραγούδησε ο Χιούζης- για τον οποίον τον καιρό εκείνο ο Γιάννης Κουτουβός  είχε γράψει στο Heavy Metal (αν θυμάμαι καλά) ότι «μυρίζει κοπριά από γομάρια» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. 

all this has happened before and will happen again

+10000000000

Για εμένα όταν λέμε Sababth μοιραία στο μυαλό έρχεται ο Όζης (που δεν με τρελαίνει, αλλά ήταν τα τραγούδια της πρώτης περιόδου που είναι τα καρά κλασσικά τους)

Για εμένα πάλι οι Sabbath ήταν ότι καλύτερο όταν τραγουδούσε ο Ντίος (αλλά για εμένα δεν ξέρω για εσάς)

Για εμένα (ξανά μανά) ο πιο υποτιμημένος δίσκος τους ήταν το έβδομο άστρο που τραγούδησε ο Χιούζης- για τον οποίον τον καιρό εκείνο ο Γιάννης Κουτουβός  είχε γράψει στο Heavy Metal (αν θυμάμαι καλά) ότι «μυρίζει κοπριά από γομάρια» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. 

Θα συμφωνήσω με το Ντιος...

Καλά αυτός ο συντάκτης πρέπει να ήξερε πολύ απο Μεταλ μιλάμε...Ο Hughes είναι τρομέρος(ακόμα και τώρα,βλέπε το Highway Star στο Tribute Machine Head με τον Βαη)

Η αλήθεια είναι πως δέν μπορείς να φανταστείς το Wizard πχ να το τραγουδάει άλλος εκτος απο τον Ozzy...

Long Live Rock 'n' Roll!

Αγορινες  ;D

μιλαμε για την συναισθηματικη αξια ,

η την καλλιτεχνικη αξια του Ozzy ? - Trolley η τροφη σου  ;)

Μονο μαζι με τους Sabbath η γενικοτερα σαν Ozzy ?

θα συμφωνησω για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιρροη των Sabbath - οχι μονο στο Metal

θα συμφωνησω οτι με Οzzy τα πρωτα τους σκοτωνουν .

Tο αγαπημενο μου sabbath LP ειναι το δευτερο τους ΜΕ Ozzy

Oμως οχι οτι τα νιαουρισματα του Ozzy συγκρινονται με την ΦΩΝΗ του DIO.

Ακομα και με των υπολοιπων τραγουδιστων των Sabbath  .

Για να μην το γενικευσουμε

ως τραγουδιστης/φωνη 

αναμεσα σε αλλους τραγουδιστες/φωνες

γιατι δεν πιανει μια .Μη πω δυο .Και τρεις ;D

Για μενα o Οzzy εκμεταλευτηκε το οτι ηταν στους Sabbath

και εχτισε μια καριερα περισσοτερο στην Show Biz

και λιγοτερο στο μουσικο παρακλαδι της .

Προσωπικα τον κατατάσσω στους καραγκιοζηδες της show biz .

Οκ, εχει πει ΤΟΥΣ υμνους (των Sabbath)  ,ηταν με τους Sabbath... και ?

Αλλαζει το οτι ειναι πολλα κιλα μλκς ?

Και δεν χρειαζεται καν να δει κανεις το ντοκιμαντερ .

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Lord_Goumis ποιοι αλλοι εχουν σειρα?Θα παρει η μπαλα και χαμετ,χετφιλντ κ λοιπους....

Νοe_13, δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν ''κουλό'' τον Hammett και τον K.Richards, ''άμπαλο'' τον K. Cobain κ.τ.λ. Ο Joe Bonamassa σε μια συνέντευξη είχε πει ''no one should ever apologize for being successful'' και συμφωνώ απόλυτα.

Απλά γνώμη μου είναι ότι ο Ozzy την επιτυχία που είχε την οφείλει σε άλλους, και επίσης ναι, εκτιμώ ότι οι Sabbath είχαν τόσο καλό υλικό που θα έκαναν την ΙΔΙΑ καριέρα αν είχαν άλλον τραγουδιστή. Προσωπικά όταν ακούω τους παλιούς Sabbath, τους ακούω για τα ριφφ του Iommi και όχι για τον Ozzy. Aυτό δεν ισχύει για τους Doors π.χ., όπου ο Morrison ήταν πράγματι ηγετική περσόνα-σύμβολο, παρά την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του.

Νομίζω και εσύ βλέπεις ότι ο Οzzy κινείται τυχοδιωκτικά πλέον (όπως στα πρώτα του βήματα) με τα reality, την συνέντευξη-παρωδία που είπε ''who the fuck is Justin Bieber'' ένώ ήδη είχε κάνει συμβόλαιο για την διαφήμιση με τον Bieber, και φυσικά την μήνυση στους Sabbath για να αλλάξουν όνομα (λες και Black Sabbath σημαίνει μόνο να παίζουν το Paranoid με τον Ozzy στο encore του Ozzfest).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου