Προς το περιεχόμενο

God bless Ozzy!!!!

noe13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Τέρυ ξέρω ότι τον αγαπάς αλλά το συγκεκριμένο ριάλιτι είναι (ήταν;) νομίζω από τα μεγαλύτερα παραδείγματα υποκουλτούρας, καφρίλας και ξεφτίλας στην ιστορία της τηλεόρασης. Είναι τόσο κακό και από τόσες πλευρές που θα έπρεπε να ποινικοποιηθεί η προβολή του (μαζί με πολλά ακόμη φυσικά).

Θου Κύριε...  :o Το God Bless Ozzy είδα.  

Το ριάλιτυ δεν θα καταδεχόμουν να το δω ποτέ- παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα που υπάρχουν στο ντοκιμαντέρ και ήταν «εμετός».  

ΕΔΙΤ: Α... και δεν του είχα και πότε καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια. Ακόμα και οι Sabbath με τον Dio μου αρέσουν περισσότερο.

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το God bless Ozzy όντως αξίζει  να το δει κανεις για εγκύκλοπαιδικούς λόγους .

Το συμπέρασμα ειναι το ίδιο.

Ο Οzzy  ήταν πολλά κιλά μλκς και ότι οι sabbath ειναι sabbath με η χωρίς Οzzy.

Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα

Α εσύ είσαι πολύ καμμένος. ;D

Είμαι ναι  ;D ...γιατί η αλήθεια δεν βρίσκετε στους sex pistols αλλά στον geezer ;D

Ήταν εύκολο βιβλιαράκι.

Μοιάζει τούβλο αλλά πρώτον τα γράμματα είναι μεγάλα και δεύτερον η ευχέρια του ozzy με την αγγλική είναι χειρότερη από αυτή των παππούδων στο χωριό μου που συννενοούνται με τους τουρίστες μέσω χειρονομιών.  ;D ..ούτε καν lower  ;D

Μάλλον η γυναίκα του sharon τον κάνει ότι θέλει,σαν κατοικίδιο τον είχε/έχει.

Αλήθεια ξανακύλησε;Κρίμα...

Οι sabbath πάντως επηρέασαν στον υπερθετικό βαθμό όλες τις νεότερες σκληρού ήχου(μην μπλέξουμε με label γιατί δεν θα τελιώσουμε ούτε αύριο) μπάντες.Μάλιστα κάποια είδη χωρίς αυτούς ΜΑΛΛΟΝ δεν θα υπήρχαν καν...ένα από αυτά το αναφερόμενο στο nickname μου...η sludge και η doom επίσης.

Ο Οzzy  ήταν πολλά κιλά μλκς και ότι οι sabbath ειναι sabbath με η χωρίς Οzzy.

Διαφωνώ...αν και δεν ήξερε μουσική οι φωνητικές γραμμές ήταν εμπνευσμένες.Επίσης μουρμουρίζοντας είχε συμμετάσχει σε ριφοσυνθέσεις  του συγκροτήματος.

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

• Moderator

Οι sabbath πάντως επηρέασαν στον υπερθετικό βαθμό όλες τις νεότερες σκληρού ήχου

IMHO οι Sabbath είναι ΤΟ metal. Η αφετηρία για το ιδίωμα- που τους «ακούς» σε χιλιάδες άλλες μπάντες, εδώ και δεκαετίες.

Φυσικά πάντα η άποψη μου- σίγουρα θα υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.   

all this has happened before and will happen again

Έτσι ακριβώς.

Και νομίζω καμιά άλλη (μπάντα γνωστή ή άγνωστη) στην εποχή τους δεν επαιζε έτσι.

Πραγματικά πρωτοπόροι.

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

δε θα ξεχασω την πρωτη μου επαφη με σαμπαθ,οταν ενας ξαδερφος 6-7 χρονια μεγαλυτερος,μου ειχε δωσει να ακουσει το ομωνυμο και εγω μονο απο το εξωφυλλο,το εκρυβα στη τσεπη και στη τσαντα με χαρτονι,μην το δει κανενας και με κραξει ;D.....και στο σπιτι το εβαζα να παιζει ψιθυριστα,μη με ακουσει κανενας....χαζομαρες βεβαια γτ και οι γονεις μου ροκαδες ειναι,αλλα εγω νομιζα οτι κουβαλουσα τη βιβλο του σατανα μαζι μου....10 χρονων βλεπετε!!!! 8)

Slow must go on....!!!!

Αγαπάμε Ozzy.  :) Και μόνο το γεγονός οτί σηκώνεται κάθε μεσημερο-απόγευμα από το κρεβάτι του,αποτελεί από μόνο του ένα μικρό θαύμα...  ;D

Χωρίς την Sharon δεν πιστεύω να ήταν ανάμεσά μας σήμερα. (η οποία για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η κόρη του Don Arden)

http://en.wikipedia.org/wiki/Don_Arden

το πήρα σερί μια καλοκαιρινή μέρα μέχρι το πρωί της επόμενης.  8)

+1

Το έχω πάθει και εγώ.Σε καταλαβαίνω...Έτσι διαβάζονται τα ωραία βιβλία.  ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

H Sharon είναι λίγο πανούργα.Περίεργη η σχέση τους.Τέλος πάντων.

Ας κάνω και λίγο επίδειξη μιας και διάβασα τόσα κουτσομπολιά ωσάν την Λαμπίρη  ;D

Το γεγονός ότι οι sabbath έπαιζαν τόσο παράξενα για εκείνο τον καιρό οφείλεται στο ότι ο Iommi έχασε τα μισά δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού.Οπότε αναγκάστηκε ,αφού πρώτα πέρασαν μήνες κατάθλιψης,να αλλάξει ολικά τον παικτικό τρόπο προσέγγισης του οργάνου.Έτσι πρόσθεσε τις περίεργες ,γνωστές σε όλους μας, φαλτσογκρανκινιολικές νότες ρίχνοντας παράλληλα το ρυθμό.

Εν ολίγοις το ατύχημα ίσως του βγήκε και σε καλό!

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

H Sharon είναι λίγο πανούργα.Περίεργη η σχέση τους.Τέλος πάντων.

Ας κάνω και λίγο επίδειξη μιας και διάβασα τόσα κουτσομπολιά ωσάν την Λαμπίρη  ;D

Το γεγονός ότι οι sabbath έπαιζαν τόσο παράξενα για εκείνο τον καιρό οφείλεται στο ότι ο Iommi έχασε τα μισά δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού.Οπότε αναγκάστηκε ,αφού πρώτα πέρασαν μήνες κατάθλιψης,να αλλάξει ολικά τον παικτικό τρόπο προσέγγισης του οργάνου.Έτσι πρόσθεσε τις περίεργες ,γνωστές σε όλους μας, φαλτσογκρανκινιολικές νότες ρίχνοντας παράλληλα το ρυθμό.

Εν ολίγοις το ατύχημα ίσως του βγήκε και σε καλό!

φημες λενε οτι ετσι ξεκινησαν κ τα power chords!

Slow must go on....!!!!

Το God bless Ozzy όντως αξίζει  να το δει κανεις για εγκύκλοπαιδικούς λόγους .

Το συμπέρασμα ειναι το ίδιο.

Ο Οzzy  ήταν είναι πολλά κιλά μλκς και ότι οι sabbath ειναι sabbath με η χωρίς Οzzy.

Nα αγιάσει το στόμας παλικάρι μ'....  ;D

Το χέβυ μεταλ και η εποχή εκείνη με τις υπερβολες της συχνά αγιοποιούσε ονόματα και καταστάσεις που υπο άλλες συνθήκες (και αν δεν συνέβαιναν κάποιοι καθαρά τυχηματικοί παράγοντες) δεν θα άξιζαν καν αναφοράς.

Ο Όζυ είναι ένας υπερτυχερός άνθρωπος γιατί συνεργάστηκε με κάποιους κύριους Iommi, Butler, Ward....

Και στη συνέχεια με κάποιους Daisley, Rhoads, Lee, Wylde....

Στην μετέπειτα συνέχεια ξεφτιλίστηκε όσο δεν πάει άλλο με τα reality και άλλα, και έκανε μήνυση στην μπάντα που τον ανέδειξε, αναγκάζοντάς την να περιοδεύει ως Heaven and Hell.

Δεν πιστεύω να νομιζετε ότι το όνομά του στα credits είναι λόγω των τρομερών συνθετικών του ικανοτήτων.  ;)

Aνάξιος αναφοράς κατά την σίγουρα υποκειμενική μου γνώμη, αλλά δεν βρίσκω και αντεπιχειρήματα, εκτός αν είναι του στυλ ''τι λες ρε, ειναι ο Οzzy'' ''ρε φίλως, Ozzy λέμε, yeahhh'' ''re su ton Ozzy ton Theo re man?''

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικό justice σε κομμάτια των Black Sabbath της πρώτης περιόδου, οπότε δεν χρειάζεται να ακούμε την αυθεντική εκτέλεση.... ;D ;D

Πω πω, τελικά τον μισώ πολύ, και λίγα έγραψα! Πρέπει να το κοιτάξω  ;D  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου