audiokostas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Κι εμενα μ'αρεσαν, αλλα διαπιστωσα (απο ενα φίλο), ότι εχουν τη δυνατοτητα να μετατρεψουν αναπαραγωγικά οργανα σε φουσκωμένη ζύμη ψημένη στο φούρνο, με μεγαλη ευκολία, οπότε εστρεψα πλέον την προσοχη στα γνωστά σπιτίσια γατιά ;D Ποτέ δεν με τρέλλαιναν οι γάτες. Χάρη πάντα τους έκανα που της χάιδευα. Προτιμώ τα σκυλιά. Φτάνει να ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό (άλα μου, φέρνω και μια βόλτα). Αφezικό, ο βραδύπους που παίζει από ιδίωμα; Ενδιαφέρομαι προσωπικά. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 το προβλημα δεν εγκειται στο αν ο κιθαριστας ειναι λιονταρι ή πουμα....αν ειναι γατουλα τι κανουμε? :-[ 8) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 ....αν ειναι γατουλα τι κανουμε? :-[ 8) Βάζουμε τον ενισχυτή στο 11 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Ποτέ δεν με τρέλλαιναν οι γάτες. Χάρη πάντα τους έκανα που της χάιδευα. Η (πικρη) αληθεια ειναι οτι αυτες σου εκαναν τη χαρη και καθονταν. ;D Οι γατες ειναι ανεξαρτητες μεχρι αηδιας, παρα τα χιλιαδες χρονια που ζουν με τον ανθρωπο. Οταν αυτες θελουν θα τις χαιδεψεις, οταν αυτες θελουν θα παιξουν μαζι σου κλπ κλπ. Γενικοτερα, οταν και αν αυτες γουσταρουν κατι θα το κανουν, αν δεν...μπορει να φας και καμια ξεγυρισμενη γρατζουνια στη μαπα κι ας τις εχεις 10 χρονια. :P Ειναι ακριβως το αντιθετο του σκυλου. Ειναι εντελως αυτονομες, κι αυτο ειναι που τις κανει γοητευτικες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Ειναι ακριβως το αντιθετο του σκυλου. Ειναι εντελως αυτονομες, κι αυτο ειναι που τις κανει γοητευτικες. Άστα βρε Καταράκτη. Έχεις χάσει seasons ολόκληρα. Σε ζάλισε το Leslie και το ριξες στα κλισέ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Εγω εχω χασει "seasons ολόκληρα"? Εχω γατες απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου φιλτατε. Δεν εχω χασει ουτε ενα επεισοδιο. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Οι βραδύποδες και τα κούγκαρ ΔΕΝ παίζουν κιθάρα. Το τι παίζουν είναι συζήτηση άλλων φόρα ;D... Οι γάτες (ενίοτε κι οι γατούλες) τραγουδάνε. ΥΓ. Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, παλιό αλλά "πεντακάθαρο" περί σκύλου και γάτας: Σκύλος για τ'αφεντικά του: "Πω Πω, με ταίζουν, με φροντίζουν, με χαϊδεύουν, πρέπει να είναι οι θεοί μου!" Γάτα για τ'αφεντικά της: "Πω Πω, με ταίζουν, με φροντίζουν, με χαϊδεύουν, πρέπει να είμαι η θεά τους!" The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Οι γάτες (ενίοτε κι οι γατούλες) τραγουδάνε. www.youtube.com/watch?v=s4D6Ee4-I6I Προτιμώ τα σκυλιά. Φτάνει να ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό :P www.youtube.com/watch?v=EQ3swBEBqBc Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Ποτέ δεν με τρέλλαιναν οι γάτες. Χάρη πάντα τους έκανα που της χάιδευα. Προτιμώ τα σκυλιά. Φτάνει να ξέρουν ποιος είναι το αφεντικό (άλα μου, φέρνω και μια βόλτα). Αυτη ειναι στάση σωστού ανδρος και υποκλίνομαι. Αν και προσωπικά με ξενερωνουν τα υπακουα σκυλιά, ίσως οταν φτάσω στην ηλικία σας αναθεωρήσω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Οι βραδύποδες και τα κούγκαρ ΔΕΝ παίζουν κιθάρα. Παιδιά ας μην ξεχνάμε ότι το είδος είναι υπό εξαφάνιση. Γι' αυτό να ενταχθούμε όλοι στην ΜΚΟ του Νέστορα «Σώστε Τα Κούγκαρ» ;D Ο Sir Firma ως γνωστόν είναι μέγας «Κουγκαρολόγος». all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση