Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλο το forum!Σε μερικές μέρες θα γίνει η εκδήλωση της αποφοίτησης του σχολείου μου και έχει ανατεθεί στη μπάντα στην οποία παίζω μια ''δουλειά''.Θα γίνουν 6 σκετσάκια θεατρικά που θα περιέχουν ορισμένα και χορό,βασισμένα σε διάσημες(κλασικές) ταινίες.Εμείς καλούμαστε σίγουρα στην αρχή και στο τέλος κάθε mini παρουσίασης να παίζουμε ένα μικρός μέρος από ένα κομμάτι,στα περισσότερα σκετς αυτό θα είναι κάποιο soundtrack.Η όλη φάση θα θυμίζει αυτό που κάνουν οι 48 Ώρες στον Κωστόπουλο,για να καταλάβετε ακριβώς για τι εγχείρημα μιλάω.Έχει λοιπόν κάποια συμβουλή να μου δώσει,για οτιδήποτε,από στήσιμο εξοπλισμού,μέχρι τις σωστές τεχνικές.Ουσιαστικά θέλω tips από όποιον έχει κάνει κάτι παρόμοιο!!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Κανείς με παρόμοια εμπειρία ρε παιδιά;; ??? ??? More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση