kkmspm Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Ένα διακόπτη που έχει στα δεξιά που λέει level το πειράξατε καθόλου; Εγώ με το Level στο low δεν έχω πρόβλημα (βέβαια έχω το άσπρο). παιδια οπως ειπα εχω και το ασπρο και 6-7 μαυρα (εκανα μαζικη παραγγελια για φιλους). το ασπρο δουλευει αψογα, χωρις latency και θορυβο ακομα και στο high. Αντιθετα τα μαυρα που εχω ολα κανουν ενα θορυβο-βομβο ο οποιος διαφοροποιειται αναλογα με το που βαζω την καρτα σε σχεση με τον πυργο (pc) αλλα δεν εξαλειφεται σε καμια θεση, και ειτε στο low, ειτε στο high, με οτι ρυθμιση και αν εχω προσπαθησει στον driver εχω παντα gain (πρακτικα καθολου headroom). τα λεω προς γνωση ολων...εγω την πατησα μιας και πιστευα οτι ειναι ιδια με το ασπρο κουτι το οποιο δουλευει και πηρα "ανετος" 7 κομματια >:( www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Τοτε μαλλον καποιο θεμα "μονωσης" θα εχει η μαυρη..... Αλλα ας μην ειμαστε ρατσιστες :P Προσπαθησες να απομακρυνθεις με την κιθαρα σου απο το pc και την καρτα ηχου ? και να δεις αν εξαλειφεται ο "θορυβος" ??? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Τοτε μαλλον καποιο θεμα "μονωσης" θα εχει η μαυρη..... Αλλα ας μην ειμαστε ρατσιστες :P Προσπαθησες να απομακρυνθεις με την κιθαρα σου απο το pc και την καρτα ηχου ? και να δεις αν εξαλειφεται ο "θορυβος" ??? ρε παιδια ελεος :P :P :P :P το γραφω απο πανω. εχω δοκιμασει τα παντα, τη στιγμη που η ασπρη δεν εχει ακνενα προβλημα...και δεν ειμαι ρατσιστης :P, αν ειμανε θα ειχα παρει μονο ασπρες καρτουλες ;D Σοβαρα τωρα. δεν στρωνουν οτι και να κανεις....ο πωλητης μου ειπε να τις στειλω πισω αλλα τα μεταφορικα δεν αξιζουν τον κοπο.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2013 ρε παιδια ελεος :P :P :P :P το γραφω απο πανω. εχω δοκιμασει τα παντα, τη στιγμη που η ασπρη δεν εχει ακνενα προβλημα... Ναι ρε μην αγχωνεσαι...ειπα μηπως και........ :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manlisliod Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 παιδες.... στην καρτα ηχου που ανεφερα ( behringer ucg102 ) θα μπορει να γινει και ηχογραφιση μπασου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2013 παιδες.... στην καρτα ηχου που ανεφερα ( behringer ucg102 ) θα μπορει να γινει και ηχογραφιση μπασου? Ναι θα μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manlisliod Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Ναι θα μπορεί. Ωραια καλο αυτο! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση