aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Ηελλο, Εφτιαξα ενα νεο τεστ με εναν πολυ φθηνο ενισχυτη... Line6 spider 3 15 w... Το αποτελεσμα το ακουτε παρακατω. Η τεχνοτροπια μου περιεχει ορισμενα μπακαλιστικα μεσα , ομως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα... Ως εκ τουτου , εβαλα ενα μαξιλαρι απο πισω για να κερδισω λιγο low end , και 2 μαξιλαρια μπροστα για να κοψω λιγο φιζαρισμα... Ηθελα να κοψω το φιζαρισμα οσο το δυνατον πιο φυσικα και αυτος ειναι και ο λογος που χρησιμοποιησα το shurebeta58a και οχι το κλασικο sm57 που χρησιμοποιω συνηθως... Βεβαια χωρις το 57αρι μου ενιωσα να υπολοιπομαι λιγο σε μεσαια αλλα τα διορθωσα στην πορεια με ενα Post eq... Το 58αρι παντως δινει λιγοτερο χρωματισμενο ηχο... Ενιωσα οτι δινει αυτο ακριβως που βγαζει ο ενισχυτης...Σε αντιθεση με το 57 που δινει αρκετα μεσσαια , και πριμα. Λοιπον τα λογια ειναι περιτα... Ακουστε και πειτε http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Πολύ ωραίο το βίντεο Άρη! Μου αρέσει πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο κάνεις τα τεστ πλέον. Ειδικά το reamped track είναι πολύ χρήσιμο για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Στον ενισχυτή τώρα. Δε μου άρεσε καθόλου ο ήχος του. Πολύ ψηφιακός, πλαστικός μου ακούστηκε. Δεν ξέρω πώς ακουγόταν χωρίς τα μαξιλάρια, πάντως και με αυτά ήταν υπερβολικά πριμαριστός για τα γούστα μου και είχε και αυτό το fizzάρισμα που προσπάθησες να αποφύγεις. Και πάλι μπράβο για τη δουλειά σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2013 Πολύ ωραίο το βίντεο Άρη! Μου αρέσει πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο κάνεις τα τεστ πλέον. Ειδικά το reamped track είναι πολύ χρήσιμο για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Στον ενισχυτή τώρα. Δε μου άρεσε καθόλου ο ήχος του. Πολύ ψηφιακός, πλαστικός μου ακούστηκε. Δεν ξέρω πώς ακουγόταν χωρίς τα μαξιλάρια, πάντως και με αυτά ήταν υπερβολικά πριμαριστός για τα γούστα μου και είχε και αυτό το fizzάρισμα που προσπάθησες να αποφύγεις. Και πάλι μπράβο για τη δουλειά σου! :) Nα εισαι καλα ρε φιλε για τα καλα σου λογια... Βασικα ο ενισχυτης εχει αυτην την ψιφιακιλα , φιζαριλα... Ισως σε βαρυτερο κουρδισμα να ισιωνε λιγο... Αλλα μην ξεχνας... Ενισχυτης 50 ευρω μτχ ειναι οποτε... ::) ::) Και φαντασου οτι φιζαρει παρολο που εκανα και ενα cut στα πριμα... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2013 Nα εισαι καλα ρε φιλε για τα καλα σου λογια... Βασικα ο ενισχυτης εχει αυτην την ψιφιακιλα , φιζαριλα... Ισως σε βαρυτερο κουρδισμα να ισιωνε λιγο... Αλλα μην ξεχνας... Ενισχυτης 50 ευρω μτχ ειναι οποτε... ::) ::) Και φαντασου οτι φιζαρει παρολο που εκανα και ενα cut στα πριμα... Έχει όμως ωραία καθαρά!! ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση