kostas80 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 To φτιαχνεις για την παρτη σου η εχεις σκοπο να πουλησεις...σε περιπτωση που εχεις σκοπο να πουλησεις let me know ;) ενδιαφερομαι... :) Στειλε με π.μ τιμουλες και τα σχετικα...Thanks... Όπως λέει κι Περικλής ..... ακόμα δε ξέρουμε καλά καλά αν θα ''παίξει'' . Η κατασκευή γίνεται για πολύ φίλο (τσάμπα) και η αναφορά στο φόρουμ δεν έχει την παραμικρή διάθεση προώθησης ή διαφήμισης . Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε :) Θα ακολουθήσει φωτορομάντζο και ηχητικό δείγμα όταν τελειώσει το εγχείρημα www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Η κατασκευή γίνεται για πολύ φίλο (τσάμπα) Ευχαριστώ ρε Κώστα, δεν το περίμενα... Με κατασυγκίνησες... ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Κολοφαρδε Xαρη ...ολα για παρτη σου .!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Κοίτα να δεις που θα κάνω καινούριους ''πολύ'' φίλους ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2013 A ναι ετσι γινεται εδω μεσα δεν το ξερεις παλιος εισαι ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 ΤΙΖΕΡΡΡΡΡΡΡ ;D ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Εγω παντως για αυτο το χρωμα δεν πληρωνω ;D 6,5" ειναι μαλλον ε? Πες και τιποτα για τη διαδικασι,α βαλε και καμια φωτογραφια απο το σταδιο παραγωγης, ελα μη βαριεσαι.... Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 θα κάνω θρεντ μόλις έχω την επιβεβαίωση ότι ''παίζει'' .... προς το παρόν δεν έχω ούτε μπαγκέτα στο μαγαζί να το ακούσω σωστά :P ..... μόλις τελείωσε ζεστό είναι ακόμα . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Κάτσε ρε φίλος, μας υποσχέθηκες αυτό... ...και μας δίνεις αυτό; Καλά θα κάνει να ακούγεται τουλάχιστον σαν Black Beauty! ;D Αστειεύομαι φυσικά. Μπράβο για τη δουλειά και μια χαρά είναι το χρώμα. Vintage 50s, ότι πρέπει για γκαραζοσέρφ, παρέα με μια τέτοια και μια τέτοια για να σε πάει στο gig. :) Μόνη μου ένσταση... τα βασάκια θα τα ήθελα κι αυτά βίντατζ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gabriel Constantin Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2013 Όπως λέει κι Περικλής ..... ακόμα δε ξέρουμε καλά καλά αν θα ''παίξει'' . Η κατασκευή γίνεται για πολύ φίλο (τσάμπα) και η αναφορά στο φόρουμ δεν έχει την παραμικρή διάθεση προώθησης ή διαφήμισης . Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε :) Θα ακολουθήσει φωτορομάντζο και ηχητικό δείγμα όταν τελειώσει το εγχείρημα Nταξ φιλε...λεμε...αν παιξει...αν... Λεμε αν βγαλεις μια ταμπουρια γαματη...δεν αξιζει να το ξανακανεις?Και μονο η προσπαθεια που καταβαλλεις δεν ειναι και λιγη...μουσικο οργανο πας να φτιαξεις...μπραβο σου...Αν σου κατσει??? Δε θα το ξανακανες??? Και οσοι το εκαναν δουλεια το αθλημα καπως ετσι ξεκινησαν...anyway καλη επιτυχια να εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση