Προς το περιεχόμενο

Ο νταλκάς της Απάτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά με έχει καταλάβει το «πνεύμα της Παρασκευής»  ;D

Άντε μπράβο...γιατί ξέρεις...με μιά μου λέξη θα σε πετάξουν από τους "Παράγκες" και θα μείνεις να παίζεις ρετρό χαζομάρες και ασανσεριές... 8) :-*

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε μπράβο...γιατί ξέρεις...με μιά μου λέξη θα σε πετάξουν από τους "Παράγκες" και θα μείνεις να παίζεις ρετρό χαζομάρες και ασανσεριές... 8) :-*

Μα που είναι αυτός ο ξάδελφος του Πιτσιλή;

Υ.Γ. Ωχ, ωχ, ωχ.

InfluenSir!

• Moderator

Υ.Γ. Ωχ, ωχ, ωχ.

Τι έπαθες; Έστειλες καμιά κιθάρα στο Λάγος και ανησυχείς;  ;D

all this has happened before and will happen again

Θα του γίνει προφορική επίπληξη δια πρώτην και τελευταίαν φορά, αν αμφισβητήσει ξανά το μεγαλείο σας γκουρού των σαχλοφώνων ,θα απολυθεί

No one wants an alien

οντως ειμαι ΤΡΟΜΕΡΟΣ lead κιθαριστας (και ας λεει το αντιθετο ο συκοφαντης ο Μαραθωνας).... ;D

Τρομερός Lead Κιθαρίστας που γράφει και στίχους! ΑΨΟΓΟΣ! Καλύτερος από Ντράμερ που στέλνει SMS ενω συνοδεύει τον BB King...

(ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ για το σχόλιο, ο SF έχει χιουμορ, στο οποίο και βασίζομαι)

Για τον παλιόφιλο τον Pedro, θα γράψω περισσότερα αφού διαβάσω το υπόλοιπο thread γιατί έχω ίδια πείρα.

It ain't over till it's over.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου