Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 O μαυρος μου στειλε e-mail απο τη Νιγηρια και την κιθαρα μου ζητα λες να'ναι ευκαιρια? Ρε θα του στειλω μηνυμα με ολα τα στοιχεια ποιος ειμαι και που μενω και μια φωτογραφια Τι κι αν στη χωρα του η ζωη αξιζει μια πενταρα σιγα να μην ακουσω του ΝΟΙΖ τον παπαρα Που με προειδοποιησε οτι ειναι μια απατη και οτι πολλοι την πατησαν με τουτον τον αραπη Αφου κανενας Ελληνας δεν θελει το οργανο μου στον ποταμο το Νιγηρα θα πνιξω τον καημο μου Για Λάγος τωρα φιλοι μου το οργανο πακεταρω τι κι αν φωναζετε ολοι σας "τους ορχεις μου θα παρω" Και τρεχω τωρα γρηγορα με κουριερ να την στειλω απ'τους λευκους καλυτερα το μαυρο να'χω φιλο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 @ SF. Άμα το 'χει ο άνθρωπος. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Άλλο ένα σουξέ - πόνημα ψυχής - προστίθεται στα Άπαντα του ΝΟΙΖ :) Κάποια στιγμή πρέπει να τα ντύσουμε με μουσική ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 @ SF. Άμα το 'χει ο άνθρωπος. :D οντως ειμαι ΤΡΟΜΕΡΟΣ lead κιθαριστας (και ας λεει το αντιθετο ο συκοφαντης ο Μαραθωνας).... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 οντως ειμαι ΤΡΟΜΕΡΟΣ lead κιθαριστας πες, πες, πες...μπορεί να το πιστέψουν εδώ μέσα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 @ SF. Άμα το 'χει ο άνθρωπος. :D Αδιαπραγμάτευτο... Ζωγράφισε πάλι το αγόρι μας 8) Όχι σαν κάτι... ορχηστρικούς καλλιτέχνες μετά σαχλοφώνου, που δεν μπορούν να σκαρώσουν μια ρήμα ;D ;D ;D ;D και λοιδορούν τους έχοντες ;) ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 οντως ειμαι ΤΡΟΜΕΡΟΣ lead κιθαριστας (και ας λεει το αντιθετο ο συκοφαντης ο Μαραθωνας).... ;D πες, πες, πες...μπορεί να το πιστέψουν εδώ μέσα ;D ;D Προτείνω την συνεργασία σας για δημιουργία Noiz supergroup. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Προτείνω την συνεργασία σας για δημιουργία Noiz supergroup. Mπα...εδώ αποτύχαμε στο κεμπαμπζίδικο.... :'( Με φλόμωσε στον Καζατζίδη... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Όχι σαν κάτι... ορχηστρικούς καλλιτέχνες μετά σαχλοφώνου, που δεν μπορούν να σκαρώσουν μια ρήμα ;D ;D ;D ;D και λοιδορούν τους έχοντες ;) ;D ;D ;D Τώρα το είδα αυτό...ΚΑΙ εσύ εναντίον μου φίλος? 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2013 Τώρα το είδα αυτό...ΚΑΙ εσύ εναντίον μου φίλος? 8) Όχι φίλος ποτέ... Εσύ είσαι θεσμός και μεγάλη αδυναμία 8) Απλά με έχει καταλάβει το «πνεύμα της Παρασκευής» ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση